Tag hunden med på bilferie

Tag hunden med på bilferie

25. jun

Hvis dine sommerferieplaner er blev aflyst her til sommer, så kan det være en god idé at begynde at tænke i alternativer. Der er heldigvis masser af sjove ting at opleve inden for Danmarks landegrænser, så hvis du har en bil eller kan leje en, så kan du sagtens få en fed sommerferie, og du kan endda tage hunden med! 

 

Alle de bedste destinationer 

En bilferie er fleksibel, og du kan derfor nemt selv planlægge alle de destinationer, du gerne vil have med på listen. Det er masser ting at se i Danmark både i form af flotte, charmerende byer, historiske slotte og smuk natur. Det er derfor muligt at sammensætte en ferie, hvor du får set alle de ting, der interesserer dig mest. Det kan være en tur med fokus på kunst og kultur, historie eller natur, men det kan også sagtens være en kombination af alle tingene. 

Der er masser af danske byer med flotte museer, gamle bydele, koncerthuse og lignende, og disse er helt sikkert et besøg værd for dig, der har interesse for kunst, kultur og historie. Men Danmark byder også på mange flotte, store nationalparker. Selvom vi er et lille land, er vores natur faktisk meget varierende, og du kan derfor komme til at opleve mange forskellige, flotte landskaber, der er perfekte til lange gåture med hunden. 

 

Gode oplevelser med hunden 

Når hunden skal med på ferie, er det selvfølgelig vigtigt at indtænke den i planlægningen. Det betyder både, at du vælger destinationer, der er hundevenlige, men også at dine overnatningsmuligheder er hundevenlige. Hvis du gerne vil i tæt kontakt med naturen, kan et telt være et godt valg, men hvis du foretrækker lidt mere komfortable forhold, er der både vandrehjem, hostels og hoteller. Bare sørg for at lave noget research hjemme fra, og lav eventuelt også dine bookinger, inden du tager afsted, så du er sikker på, at du kan have din hund med. 

Det er selvfølgelig en god idé at sørge for at inkludere nogle gode naturområder på din bilferie med hunden, så der er gode muligheder for lange gåture og sjove oplevelser med hunden. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på din hunds størrelse, og hvor langt den kan holde til at gå, så det bliver en god oplevelse for jer begge. 

 

Få råd til det, der mangler 

Selvom en ferie rundt i Danmark i bil er noget billigere end mange udenlandske ferier, kan det godt stadigvæk være lidt presset for budgettet. Det er vigtigt at have det rette udstyr til din hun, så den sikkert kan være med Det kan være i form af et bur, der kan være bag i bilen, men også en sele eller noget andet, der gør, at hunden både kan være sikker og komfortabel i bilen. 

Hvis det er svært for dig at få råd til det hele med det samme, kan du overveje at tage et smart og billigt lån. Lån 1.000 kr., så dig og din hun kan komme afsted på en sjov ferie sammen. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 10:21
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 16. sep
x