Tip og tricks til at forkæle din hund

Tip og tricks til at forkæle din hund

8. maj 2019

Hunden er menneskets bedste ven, og det er ikke uden grund. I modsætning til mange mennesker vil hunden altid være dig evigt loyal. Du kan regne med, at hunden vil holde af dig i tykt og tyndt – den er din tro følgesvend. Der findes mange rørende eksempler på historier, hvor hunden næsten ikke kan leve uden sin ejer. Eftersom hunden er menneskets bedste ven, er det også vigtigt at du behandler hunden derefter.


Forkæl din hund

Der er mange eksempler på, at hunden i høj grad elsker at blive forkælet. Og når nu hunden er mennesket bedste ven, så er der vel ikke nogen bedre til at forkæle den end dens best buddy?

Forkæl din hund med det helt rette udstyr. Hos dogwash tilbyder de udstyr til hunde i alle størrelser og racer. Der vil helt sikkert også være noget, der passer til din bedste ven.


Markedet for hundeudstryr er efterhånden blevet kæmpestort og tilbyder et utal af forskellige former for hundeudstyr. Det indikerer i høj grad at vi elsker vores hunde mere end meget andet, og derfor har vi heller ikke noget imod at bruge penge på vores bedste vens ve og vel. Om det så er fordi, vi forkæler dem med beklædningsgenstande, hunde kurbade, legetøj eller noget helt andet, så er hunden helt vild med det.


Gode måder at forkæle din hund på

Hvis du gerne vil forkæle din hund i anledningen af dens fødselsdag, jul eller måske bare fordi, den mere end nogen anden fortjener det, så er der mange måder at gøre det på.

  • et trimmebord, hvor du kan stå og børste din hund  

  • En blød hundekurv. Der findes ikke noget bedre end at smide sig i en nyredt seng fyldt med puder efter en hård arbejdsdag. Din hund er helt sikkert enig. Sørg derfor for at forkæle din hund med bløde tæpper og puder, der hvor den kan lide at sove og slappe af.

  • Hjemmelavet mad. I anledningen af din hunds fødselsdag kan du forkæle den med et lækkert måltid hjemmelavet mad. Sørg for at forkæle din hund med noget mere spændenden end den sædvanlig tørfoder. Den nyder det i lige så høj grad, som når vi til jul bytter den traditionelle hverdagsmad ud med den store julebuffet.

  • En lang gåtur. De fleste hunde elsker at komme på tur og ud at opleve verden. Du kan finde et sted, du også selv synes er dejligt, hvor I sammen kan tage på en hyggelig tur. Hunde elsker at løbe rundt i det høje græs og i den friske natur ved stranden eller i skoven. Forkæl din hund med nye oplevelser, den vil helt sikkert sætte pris på det.

  • Spændende godbidder. Hunde er helt pjattede med godbidder, særligt pepperoni smagen er et hit. Hvis du og din hund er til sjov og leg, kan du kombinere godbidderne med en god leg. Skjul godbidderne i haven og lad hundne gå på skattejagt. Intet er bedre end at finde uventede lækkerier. Forestil dig, hvis det var dig selv, der opdagede en plade chokolade i køkkenskuffen.

Det var blot nogle få tips og tricks til, hvordan du kan forkæle din bedste ven. Der findes mange flere gode måde at forkæle hunden på, det handler bare om at slippe fantasien løs.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 12:31
LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 29. jul
x