Tre gode råd til den nye hundeejer - sådan bliver du e...

Tre gode råd til den nye hundeejer - sådan bliver du e...

27. aug 2020

Dette indhold er sponsoreret  

Det at blive hundeejer for første gang kan være en overvældende ting. Alle ansvarlige hundeejere er godt klar over at det er hårdt arbejde at have en hund, men alligevel overrasker det mange, hvor svært det kan være. Den skal trænes, motioneres, fodres og have en masse omsorg som størstedelen af ejere er villige til at give. Det er hårdt arbejde, men udbyttet er stort. Når først ejer og hund opbygger det gode bånd er det ingen vej tilbage. I denne artikel vil man kunne læse om gode råd til hvordan man bliver en ansvarlig hundeejer og opbygger et godt bånd med sin hund. 



Motion, træning og kvalitetstid er vigtigt 

En af de ting som hunde responderer på er motion og træning. Træningen kan man læse meget mere om i andre artikler, men det vigtigste er at man opdrager sin hund klogt. Her er det ofte en god ide at tage i hundeskov, da man har mulighed for at møde andre hunde og lære den at hilse og reagerer optimalt, når den møder andre hunde. 


Hundeskove kan dog være svære at finde for en ny hundeejer, som aldrig før har været i hundeskov. Heldigvis er der mange hundeskove og luftnings-arealer rundt omkring i Danmark, og internettet er der til at hjælpe nye hundeejere. Derudover kan man som ny hundeejer med fordel download app her, og se alle hunde-arealer i Danmark. 



Studer og lær din hund at kende 

Ved at bruge tid sammen med hunden begynder man at lære den at kende. Man begynder at se dens mønstre og måden den reagerer på i visse situationer, hvilket er med til at tegne et billede af hunden. Ved at lære sin hund at kende kan man hurtigt blive en mere ansvarlig hundeejer, da man kender til hvordan man skal håndtere hunden i visse situationer. Specielt når den skal i møde med andre hunde er det vigtigt at vide hvordan ens hund reagerer. 



Søg hjælp og vejledning hvis der er noget man ikke forstår 

Der er mange hundeejere, som når hundens adfærd eller opførsel ikke er til at ændre på eller det bliver for hårdt at opdrage hunden giver op. Det er det sidste man må gøre, da det ikke er godt for hverken hunden eller en selv. Derfor er det vigtigt, at man søger om hjælp hvis man har brug for at forstå eller opdrage sin hund. Det er ikke en skam at spørge om hjælp. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce