Tre gode råd til, hvordan du indretter dit badeværelse...

Tre gode råd til, hvordan du indretter dit badeværelse...

19. aug
Dette indhold er sponsoreret

Der er mange måder, hvorpå du kan få et lækkert badeværelse i dit hjem, og der er mange gode råd at følge, hvis du gerne vil have en ny stil. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du bedst indretter dit badeværelse, så du kan komme godt i mål med processen nemt og hurtigt. For eksempel kan du benytte dig af AYTM spejle fra Roomformore.dk. Dette giver rummet dybde, og du vil give dit badeværelse en fornemmelse af plads. 


Indret med lyse og naturlige farver
Når du skal indrette dit nye badeværelse, så er det vigtigt, at du bruger lyse og naturlige farver. Dette giver rummet en behagelig følelse, og det gør, at det naturlige lys, som kommer ind af dine vinduer kommer til sin ret. Vil du gerne have flere farver på dit badeværelse, så er det en god ide, at dette kommer gennem forskellige typer af pynt. Dette kan for eksempel være fra Fritz Hansen, Kähler, Kay Bojesen eller Meraki. Her er det dog vigtigt, at du ikke bruger pyntegenstande til dit badeværelse, som ikke kan tåle fugt, da der som oftest opstår meget af dette, når du eller de andre beboer i hjemmet får i bad. 


Indret med bløde teksturer i matchende farver
Når du skal indrette de badeværelse, så er det en god ide, at du gør dette med bløde materialer, som kan stå i kontrast til fliserne i rummet. Dette kan du gøre ved at købe flotte bademåtter og badeforhæng med smukke mønstre. Dette giver en anden fornemmelse i rummet, og det giver en fornemmelse af, at rummet ikke er så koldt og sterilt. Her er det for eksempel en god ide, at du matcher farven på badehåndklædet med håndklæde til både kroppen og hænderne. På denne måde skaber du en rød tråd i rummet. 


Indret med et større rundt spejl
Når du skal indrette dit badeværelse, så er det en god ide, at du indretter det med et større rundt spejl. På denne måde skaber du en fornemmelse af, at rummet ikke udelukkende består af firkanter, men at det i stedet er et rum, hvor former og farver komplementerer hinanden på mange forskellige måder. Når du skal vælge dit spejl, så er det vigtigt, at du vælger et, hvor der er mulighed for at den laveste voksne person i huset stadig kan se i spejlet. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x