Tre pynteting, som kan tage din bolig til næste niveau

Tre pynteting, som kan tage din bolig til næste niveau

20. apr 2022

Pynteting er en nem og sjov måde at vise sin personlighed frem i sit hjem. Man kan hurtigt gøre sin bolig unik ved at dekorere med pynteting, som passer til ens smag. De er med til at gøre boligen lidt rarere at være i, da pynteting skaber en hjemlig, hyggelig stemning, om det så bare er nogle få stearinlys, puder og tæpper ved sofaen, så bidrager det til stemningen i hjemmet. Hos sinnerup kan du finde inspiration til dine næste pynteting.

De farverige puder

Der findes adskillige puder hos Sinnerup, som kan give din stue et tidløst designudtryk. De smukke puder kommer i forskellige farver, størrelser, materialer og mønstre. Pyntepuder er en nem måde at give din sofa og din stue et helt nyt liv. Du kan sagtens pifte stuen op med nogle skønne farver, sjove mønstre og spændende materialer. Vær dog opmærksom på at skabe en rød tråd i din indretning ved brug af farver i de samme nuancer. Er du til en rolig og neddæmpet indretning, så er det en god idé at gå efter puder, der passer sammen i nuancerne, men det betyder ikke at du skal have helt ens puder. 

De elegante vaser 

Der findes mange forskellige vaser, både i deres størrelse, materialer og farver. I 2022 er det især de fine pasteller og sorbet farver, som kan være med til at tilføre liv til din stue, og løfte dit humør med deres glade nuancer og skabe en spændende kontrast til de neutrale jordfarver, som ellers ofte er at finde i de danske hjem. Derudover er unite vaser fra Sinnerup, hvor der er flere små vaser fastgjort ved siden af hinanden, et super hit hos mange. Vaser er en mulighed for at lade din personlighed komme til udtryk og bibringe hjemmet nogle glade nuancer, som passer til årstiden. 

Farverne grøn og beige

I 2022 bliver farverne grøn og beige moderne, så det er frem med alle de smukke planter, som du kan finde. Eller måske skal du vælge en foldekasse fra Sinnerup til at dekorere din stue med. Foldekasser er både trendy og moderne, og giver et fint look til det ellers uoverskuelig rod, som man kan have i kasserne. Du kan også dekorere med grønne eller beige vaser, fx er bubblesvasen blevet ekstremt populær, men det samme er glasstager i forskellige farver. Muligheden for inddragelse af farverne er mange, og det er kun din fantasi som sætter grænser. Du kan nemt tilføje små dekorative genstande, som også er lette at skifte ud igen alt efter, hvad boligtrenden dikterer - og du kan med sikkerhed finde inspiration hos Sinnerup.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce