Tre smarte hunde-gadgets, som du bare bliver nødt til ...

Tre smarte hunde-gadgets, som du bare bliver nødt til ...

7. jan

Dette indhold er sponsoreret


Alle kæledyr skal forkæles - og hunden er absolut ingen undtagelse. Og er du typen, der nyder at forkæle din hund, og ikke mener, at menneskets bedste ven kan få for mange gadgets? Så er denne artikel helt sikkert noget for dig. For her giver vi dig nemlig tre smarte - og måske mere eller mindre praktiske - gadgets, som du som hundeejer bare er nødt til at eje. For der findes et hav af hunde-gadgets på markedet, men her har vi altså sat fokus på de tre fedeste af dem.


Facetime med din hund, når den er alene hjemme

Det lyder måske for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det sandt. Du kan rent faktisk foretage et videoopkald med din hund, hvis du har brug for at se, hvordan han eller hun har det, når du ikke er hjemme. Der findes mange forskellige udgaver og måde at video-chatte med sin hund på, men de mest populære af dem består af en skærm med et kamera og en knap, som hunden selv kan trykke på, når den gerne vil snakke med dig. Det hele foregår over nettet - så du er nødt til at have en god og stabil internetforbindelse, som du kan få på find-internet, ved at sammenligne dine muligheder.


Lad hunden underholde sig selv med at lege apport

Selvom du er hjemme kan der også være brug for, at hunden en gang imellem kan underholde sig selv. Og her kan en apport-maskine måske være løsningen. For hvilke hunde elsker ikke at lege apport - men det er nok de færreste hundeejere, der har lige så meget lyst og energi til denne leg, som selve hunden har. Og med en apport “kanon” kan hunden selv lægge en tennisbold i, hvorefter den skydes ud og hunden kan jagte den. Det bliver nærmest ikke nemmere at lege apport med sin hund.


Køl pelsen ned med en tur i hunde-poolen

Er du den heldige ejer af en rigtig luksus-hund, kan det være, at han eller hund ligefrem skal have sin egen swimmingpool - den perfekte gadget til en rigtig vandhund. Samtidigt med, at det er en rigtig luksus-gadget, er det også en super god løsning for de hunde, der får det rigtig varmt om sommeren. Hvis du ejer en langhåret hund, er du helt sikkert opmærksom på, at de kan få det meget varmt, når temperaturen stiger, og med en pool kan din hund selv køle sig ned, når den får varmen.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 26. nov
x