Tre ting du skal huske, når du henter din første hvalp

Tre ting du skal huske, når du henter din første hvalp

27. okt 2020

Dette indhold er sponsoreret


Der er mange ting, som man skal huske, når man først beslutter sig for, at man gerne vil have en hundehvalp i hjemmet. Disse små hvalpe er fulde af energi, og der er altid ting, som man glemmer, når der er en lille hvalp at holde styr på. Derfor får du i denne artikel nogle af de tre vigtigste ting, som du skal huske, når du først får din hundehvalp med dig hjem, så i kan have den bedste tid sammen muligt. Der er for eksempel nogle racer, som er dyrere end andre, når det kommer til køb af en hvalp, og af samme grund kan du for eksempel se mere omkring et kreditlån her, inden du belsutter dig for, hvilken hvalp du gerne vil have.

Så få mennesker som muligt

Når du har besluttet dig for din hvalp, og du har ventet på, at den skulle blive klar til at komme hjem til dig, så er det vigtigt, at der er så få mennesker som muligt omkring den lille hvalp, når du først kommer hjem til huset eller lejligheden, hvor den skal bo. Det kan være meget overvældende for den lille nye hvalp at se de nye omgivelser, og jo færre mennesker der er omkring den, des bedre. Dette kan give den masser af ro til at lære mere om, hvor den skal bo i de kommende år. 

Hav hundekurven parat

Når du først får din hvalp med dig hjem, så er det vigtigt, at du har en hundekurv parat, og at du har besluttet dig for, hvor hunden skal sove. Det er nemlig vigtigt, at din lille nye hvalp hurtigt finder ud af, hvor den kan finde ro, og hvor den skal sove om natten. I de første stykke tid kan det være en god ide, at hvalpen sover i sin kurv i soveværelset, vhor den kan være tæt på dig. Efterfølgende kan du altid flytte kurven ud i gangen eller i stuen, hvor den så kan sove. Det er en proces, og det er her vigtigt, at du har tålmodighed både med dig selv og din hvalp. 

Tag lidt fri fra arbejde

Når du først skal hente din lille nye hvalp, så kan det være en god ide, at du tager fri fra arbejde i den første tid. En hvalp er hårdt arbejde, da den stadig har meget at lære, inden den kan finde ud af mange ting selv, og det er derfor en god ide, at du har tiden til at lære alle de ting, som du har brug for, at din hvalp kan. Det er også her, at du skal sætte tid af til, at du og din hvalp kan komme på hvalpekursus, så i sammen kan lære de tricks, som skal til, når den lille nye hvalp flytter ind. Det er også til dette kursus, og i denne tid, at hvalpen skal lære andre mennesker og hunde at kende, og dette kan også være hårdt arbejde. Derfor kan det være en god ide, at du tager en periode fri til, at i kan lære hinanden at kende. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LasseJohan
LasseJohan (Kommerciel blogger)
Oprettet 26. nov
x