Tryg, privat hundepasning hos Dogley

Tryg, privat hundepasning hos Dogley

1. apr 2019

Skal du på ferie og har brug for pasning af din hund? Dogley er et nemt og trygt alternativ til kenneler og hundepensioner, for her bliver hunde passet i private hjem af godkendte hundepassere. På Dogley.com kan du vælge mellem mere end 1000 kærlige hundepassere over hele Danmark, der står parat til at tage sig af din hund, så du kan tage på ferie med god samvittighed.


Hvordan gør jeg?

Det er gratis at oprette en profil hos Dogley, og når du booker hundepasning her, er både du og din hund i trygge hænder. Dogley har sikker betaling og en ekstra, meget vigtig, sikkerhed: Din hund er nemlig forsikret, mens den bliver passet. Det betyder blandt andet, at hvis din hund bliver akut syg eller kommer til at ødelægge noget, mens den bliver passet, bliver det dækket af Dogleys forsikring. Læs mere om forsikringen her.

 

Dogleys kundeservice står også altid klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål. Bliver en hundepasser for eksempel syg under pasning, finder vi en ny i samråd med dig, så hverken du eller din hund skal være bekymrede.

 

Det er enkelt og hurtigt at komme i gang på Dogley:

1)    Opret din gratis profil og indtast dit postnummer

2)    Find en hundepasser tæt på dig

3)    Tag kontakt og arrangér måske et møde, hvor din hund og hundepasseren kan hilse på hinanden

4)    Aftal pasning med hundepasseren

 

Hvem er hundepasserne?

Man bliver hundepasser hos Dogley, fordi man elsker hunde og vil dem det allerbedste. Din hund bliver en del af hundepasserens familie, mens den bliver passet, og du kan få tilsendt beskeder og billeder, der viser dig, hvordan din hund hygger sig, mens du er væk. Alle hundepassere hos Dogley er individuelt godkendte og skal være over 18 år, og du kan både læse og skrive anmeldelser af hundepasserne på Dogleys hjemmeside. Alle hundepassere skriver også en kort tekst om sig selv og om, hvilke slags hunde de passer, hvordan de bor, og om de har børn eller kæledyr. Det gør det nemmere for dig og din hund at finde den hundepasser, der passer til lige netop jeres behov.

 

Mere end bare pasning

Hos Dogley kommer hundens velfærd altid i første række. Hvis din hund er utryg ved fremmede eller nye omgivelser, kan du også vælge at få din hund passet hjemme hos dig selv. På den måde får du passet både hund og hus, så begge dele er i sikre hænder, mens du er væk.

 

Du kan også bestille luftning gennem Dogley, så din hund kan få frisk luft, selvom du har en lang arbejdsdag, sene aftaler eller noget helt tredje. Dogley gør hverdagen lettere for dig og din hund, fordi det bliver muligt at forene den travle hverdag med det gode hundeliv.

 

Du kan også melde dig som hundepasser hos Dogley - vi søger i øjeblikket særligt i Nord- og Østjylland, men vi kan altid bruge kærlige hundepassere i hele Danmark!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x