Vejen til en glad hund

Vejen til en glad hund

28. aug 2019

Hunden er menneskets bedste ven, det kan de fleste herinde vidst godt blive enige om :) Derfor er det også vigtigt, at vi passer godt på dem. Det gør vi bl.a. ved at sørge for, at de får det rigtige at spise, får motion og kærlighed nok.

 

Den rette kost og motion
Hvilket foder din hund skal have afhænger af flere forhold, såsom alder, størrelse og evt. sygdomme. Har du lige fået en ny hvalp, er det vigtigt, at den får det rette hvalpefoder, der tager højde for knogleudvikling og optimal vækst. Har du derimod en ældre hund, som måske lider af ømme led, kan det være en fordel at skifte det normale foder ud med en leddiæt

Din hunds race og alder har indflydelse på, hvor meget motion den behøver, men den bør komme ud på en gåtur mindst to-tre gange om dagen. Derudover kan det være hyggeligt med en løbe- eller cykeltur en gang i mellem – for både din hund og dig.

 

Den gode relation er vigtig
Det handler ikke kun om den rette kost og motion, det er mindst lige så vigtigt, at din hund får nok opmærksomhed, og at I får skabt en god relation.

Har du lige fået en ny hvalp i hjemmet, er der meget, der skal læres. Det kan være en god idé at starte tidligt med at træne små samarbejdsøvelser som sit og dæk. Øvelserne indlæres let med godbidder, som giver din hvalp en større lyst til at lære, hvilket gør det nemmere for jer at skabe et godt samarbejde. Du kan læse mere om hvalpens nye verden og få andre gode råd i Netdyredoktors hundeskole

 

Din hund i trygge hænder
Når du har styr på de basale ting som motion, kost og samværet, er du godt på vej. Din hund har dog, på samme måde som os mennesker, godt af at få tjekket helbredet i ny og næ. På den måde kan sygdomme og skavanker opdages tidligt og forhåbentlig behandles. Det er her, sundhedsordningen
VetPlan kommer ind i billedet.

En VetPlan er en struktureret sundhedsplan, der er sammensat til din hund af dyrlægen. Det fungerer som et abonnement, hvor du hver måned betaler et mindre fast beløb over betalingsservice. Din hund får så adgang til en række ydelser hos dyrlægen – og dertil tit også rabatter på fx foder.

En VetPlan sundhedspakke indeholder ofte:

·        Sundhedsundersøgelse

·        Vaccinationer

·        Tandtjek

·        Negleklip

·        Gratis receptgebyr

VetPlan er skræddersyet af din lokale dyrlæge, og det varierer derfor, hvad der er inkluderet i din VetPlan.

 

Slut med at glemme vaccinationer og sundhedstjek
Med en VetPlan er det slut med at glemme at bestille tid hos dyrlægen. Du bliver nemlig automatisk indkaldt til de sundhedstjek og vaccinationer, der er planlagt for dit dyr og som er inkluderet i din VetPlan. Løbende undersøgelser af sundhed, velvære og tænder er med til at give din hund et godt, sundt liv.

Du kan læse meget mere om VetPlan her: http://www.vetplan.dk/hvad-er-vetplan/

Find en dyrlæge nær dig, som tilbyder VetPlan: http://www.vetplan.dk/her-faar-du-vetplan/


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce