Vil du spare penge på håndværkerregning? Læs med her

Vil du spare penge på håndværkerregning? Læs med her

13. mar
Skal du have lavet en ombygning i boligen, der kræver en god håndværker - og er du ikke interesseret i at få en sindsygt dyr regning fra dine håndværkere, når arbejdet er færdigt? Så skal du helt sikkert læse med her, da vi deler ud af tips og tricks til at nedbringe omkostningerne på håndværkerregningerne. Vi har nemlig samlet en lang række muligheder, som du kan kan gøre brug af, hvis du også vil have lidt ekstra penge på kistebunden, når budgettet er lang. Vi viser dig nemlig, hvordan du kan få tilbud fra håndværkere, der både leverer en super god service, et godt stykke arbejde og har billige priser. Læs med og bliv klogere på, hvordan du sparer mest muligt på dine håndværkerregninger.

Undersøg markedet for håndværkere i dit område
Først og fremmest er der gode grunde til, at du ikke bare bør tage “den første og bedste”, når du skal vælge en håndværk, der løse en opgave i dit hjælp. Det handler om at undersøge de forskellige håndværkere, der arbejder og løser situationer i dit lokalområde. Her kan du måske høre tre til fire håndværkere, hvilken pris de kan klare den samme opgave for - på den måde kan du få et overblik over, hvem der måske kan levere det bedste og billigste resultat i din tilbygning, ombygning eller lignende i din bolig. 

Nogle håndværkere er dyrere end andre, men der er bestemt også forskel på kvaliteten af det arbejde, der leveres. Derfor er det ikke ensbetydende med, at du skal vælge den billigste løsning, hvis din fornemmelse omkring den konkrete håndværker ikke er god. Som udgangspunkt skal du bruge din sunde fornuft og gå med din mavefornemmelse, når du vælger en håndværker. 

Søg hjælp på Google eller på sociale medier
Det kan også hjælpe dig at gå online, og kigge på de forskellige muligheder for at finde en håndværker online. I næste afsnit af artiklen her kigger vi på én speciel service, der gør dit valg meget nemmere, når du skal vælge en håndværk til renoveringen eller lignende tjenester. 

Alternativt kan du også give Google et besøg og måske tjekke op på, hvad andre kunder siger om en bestem håndværker. Fem stjerner på Trustpilot og gode anmeldelser på sociale medier, er ofte et godt tegn på, at håndværkeren er en kompetent og dygtig håndværker. Hvis det modsatte skulle være tilfælde, er det nok en god idé at holde sig væk fra håndværkere, der er plastret til med klager fra sure kunder. Så vælg i stedet én, der har glade og tilfredse kunder, når du skal vælge en håndværker. 

Få tre tilbud og spar penge på din håndværkerregning
Du kan også hoppe alt bøvlet over med selv at finde en håndværker, der matcher dine kriterier. Der er flere tjenester derude, der blandt andet sammenligner priser og service på forskellige håndværkere i Danmark. Nogle sider går endda så langt, at tage direkte kontakt til tre kompetente håndværker og give dig tre, helt konkrete og uforpligtende tilbud.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x