Blanding af racer Alba Blanding af racer Alba Blanding af racer Alba Blanding af racer Alba Blanding af racer Alba
Alba & Samson
Følg
Følger Følg ikke

Alba & Samson

Mand, 39 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 3. feb 2010
Offline - Senest online: 21. aug 2015 Bruger er på filterliste

Hej.

Vi er et par, som har en lille hund på 5 år, der er en blanding af Gravhund & Chihuahua, Og en Engelsk bulldog på 1år 3mdr.

Alba er en rigtig dejlig, kældende og rolig hund. Hun elsker fremmede mennesker, og behandler gæster rigtig pænt.
Hun er en rigtig god hjælp, til at opdrage Samson. Når vi er ude og gå allesammen, så fortæller hun med hendes krop at han skal skynde sig lidt:-))) VILDT cute!!!!
udover hendes hjælp, så er hun den bedste ven jeg har haft de sidste 4½ år. Hun byder en velkommen når man kommer hjem, hun elsker at sove sammen med mig, og så holder hun meget af gåture:-)) helst dem med de store bakker på, så hun rigtig kan få brugt sine kræfter... Af en lille hund at være, må jeg sige at hun har nok med kræfter.-)))

Vores nye familie medlem Samson. Ham har vi haft i snart 9mdr. Vi fik som en halvstor hvalp på 5 mdr. Han kom som en meget forsigtig hund, så vi har brugt den første tid til at få ham til at føle sig tryg hjemme og udenfor.'
Man kan godt mærke han er en Engelsk Bulldog, lidt stædig, og doven og meget pivede:-))) Det er rigtig sødt når han prøver at charme sig ind med hans piven og store stigende øjne:-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce