Blanding af racer Boots Blanding af racer Boots Blanding af racer Boots Blanding af racer Boots Blanding af racer Boots
Ditte A
Følg
Følger Følg ikke

Ditte A

Kvinde, 34 år, Sønderjylland
Oprettet: 25. apr 2010
Offline - Senest online: 30. okt 2015 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 25 år!
Jeg bor i Kolding sammen med min kæreste og vores to dejlige hunde!

Boots og Frida er 2 lækre blandinger på 7 år. Boots har vi haft siden han var lille hvalp, men fik ham hjem og bo da han var et halvt år. Den lange ventetid skyldtes at vi ikke helt havde planlagt at vi skulle have ham. Men det var et vennepar som havde hans forældre og Boots var 1 ud af de 3 sidste hvalpe de havde, som de ikke kunne komme af med. Havde vi ikke sagt ja til ham, var han blevet aflivet :( Aftalen blev så, at de beholdt ham indtil vi fandt et sted at bo, hvor vi måtte have ham, og det tog altså lige omkring et halvt år.

Frida fik vi da hun var 1 år. Vi blev enige om, at Boots ville have godt af at få en legekammerat! Han var lidt af en ballademager når han var alene hjemme osv. Derfor begyndte vi at kigge på nettet efter en hund mere. Vi faldt over Frida, som var sat ind til 300 kr. Vi blev meget fanget af hendes dejlige blik i øjnene!
Vi havde Boots med da vi var ude og møde Frida, da det jo var rimelig vigtigt at vi fik en som han kunne sammen med.
Frida og Boots startede med at snuse til hinanden, så løb de ud på marken og så stak de ellers af sammen! små 10 min senere kom de tilbage og legede som om de havde kendt hinanden altid!
Da vi senere ville sætte Boots i bilen for selv at se lidt nærmere på Frida, hoppede hun med ham ind i bilen, og var umulig at få ud igen! Så egentlig var det Frida der valgte os! :D At vi så fik hende med gratis, bare for at give hende et godt hjem, det var jo bare et plus!

Vi har gået til hvalpetræning med Boots, men aldrig med Frida. Det er ikke vigtigt for os, at de kan gå perfekt på plads eller at de kan aportere osv... Det der er vigtig for os er, at vores hunde lystrer, opfører sig pænt og bliver hos os når de får besked på det. Nogen kan ikke følge os helt i det, men så længe de kun er familie-hyggehunde, så behøver de ikke kunne noget specielt. For vi elsker dem lige præcis som de er!

Nu har vi to dejlige hunde som er glade og som aldrig kunne undvære hinanden igen!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce