Whippet Falcon (Tanalorn Mr. Quade) Whippet Falcon (Tanalorn Mr. Quade) Whippet Falcon (Tanalorn Mr. Quade) Whippet Falcon (Tanalorn Mr. Quade) Whippet Falcon (Tanalorn Mr. Quade)
CMP  .
Følg
Følger Følg ikke

CMP .

Kvinde, 38 år, Nordjylland
Oprettet: 20. jun 2010
Offline - Senest online: 9. dec Bruger er på filterliste


As A Matter Of Fact The World Does Revolve Around My Dog

The average dog is a nicer person than the average person

jeg er veganer (har været vegetar/veganer) siden år 2000. Mine hunde fodres også med vegansk kost og dette fungere perfekt for os. Jeg interesserer mig for etik, dyrevelfærd, etologi, natur, psykologi, pædagogik, filosofi, astronomi og meget meget andet.
Desuden har jeg en professionsbachelor i pædagogik og en kandidat i Læring og Forandringsprocesser fra Aalborg Universitet. Jeg arbejder med mennesker med en diagnose inden for autismespektret og to ugedage frivilligt på et internat.
I min trænng og omgang med hunde (og ander dyr) bygger jeg på positive relationer (for begge parter). Jeg træner bl.a. ved hjælp af klikkertræning (har jeg gjort siden 1998), shaping, positive forstærkninger... Ryk i linen, kvælerkæder, råben, tryk, anden fysisk korriktion osv. bruger jeg ikke. For mig er det ikke udtryk for hundetræning men for menneskers inhabilitet.

Ud over træning af hunde har jeg erfaring med træning af: katte, rotter, mus, ara papegøjer, amazonpapegøjer, bjerglori, undulater, nymfeparakitter, zebrafinker, vaskebjørne, mårhunde, surikater, høns, kaniner, heste og rovfugle (høg+ugle). Derudover har jeg erfaring med pasning af disse dyr samt MANGE andre lige fra dafnier til lamaer.

Jeg bruger meget af min tid på træning af mine hunde og andres hunde. Desuden klipper jeg hunde (både mine egne og andres) Hos mig foregår dette på hunden premisser og tempo og ejeren er mere end velkommen til at være til stede under dette.

Jeg tager desuden fotos for folk af hunde samt andre dyr mm.

http://noseypaws.dk/
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce