Chihuahua Mocca Chihuahua Mocca Chihuahua Mocca Chihuahua Mocca Chihuahua Mocca
amani m
Følg
Følger Følg ikke

amani m

Ikke angivet, 39 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 11. aug 2010
Offline - Senest online: 7. dec 2011 Bruger er på filterliste

Hej.
Min hund Mocca løb hjemmefra Thingvalla Alle 26, KBH S, den 09 august 2010. Da min roomate kom hjem, løb mocca ud for at tisse i haven, og eftersom hun er i løbetid, og kun lytter til mig, fortsatte hun rundt på gaderne og endte på amagerbrogade :( Flere havde set hende rundt på gaderne, men ingen gjorde noget. det er mig helt uforståeligt. Jeg fik det først af vide to timer efter, og har ikke lavet andet end at hænge flyers op og spørge efter hende. Forretninger på amagerbrogade fortalte at flere jagtede hende så hun ikke løb ud på vejen. Hvad der siden skete, er mig uvist. Jeg er virkelig knust. Hun er det bedste der er sket mig, og vil give alt hvad jeg ejer for at få hende tilbage. Er der nogen af jer som ved hvad jeg skal gøre??

En lille bøn:
Vil i ikke nok kigge omkirng og se efter om i ser en mokka farvede tæve. Hun er mokka farvede på ryggen og på hovedet, og hvid på brystet og hovedet. Hendes højre øje er blå.

please, kom med alle forslag til hvad jeg skal gøre. hun er chippet, men det gavner mig ikke. Hun havde ikke halsbånd på da hun løb hjemme fra. Politiet har endnu ikke fået indleveret en hund som matcher mokka.
Synes i jeg skal skrive dusør på flyers? og hvor meget? Jeg er ligeglad med pengene, jeg vil bare gerne hende hjem igen hvor hun hører til.
Jeg vil give ALT i verden for at hun kommer hjem.

Jeg kan findes på facebook under amani unique hvis i hører noget. TLF 28932592

Med venlig hilsen
en meget ulykkelig kvinde :´(
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce