Blanding af racer Luffe *død* Blanding af racer Luffe *død* Blanding af racer Luffe *død* Blanding af racer Luffe *død* Blanding af racer Luffe *død*
Marie Louise P
Følg
Følger Følg ikke

Marie Louise P

Kvinde, 34 år, Fyn
Oprettet: 14. apr 2006
Offline - Senest online: 28. apr 2020 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen...
Jeg bor sammen med min kæreste. Vi bor på Sydfyn, hvliket vi holder meget af, fordi der er stille og roligt. Jeg er selv opvokset på landet og kunne aldrig drømme om, at bo inde midt i byen, hvor det larmer så vildt meget*g*.

Mest af alt var det hårdt da min højt elskede Luffe blev aflivet i læseferien inden min studentereksame,så koncentrationen var der slet ikke, men klarede det dog alligevel.
Luffes død er noget svær at forholde sig til, selv efter der er gået nogle måneder...Han var jo min højt elskede Luffeskat. Min første hund! det er noget specielt i sig selv.

Fia er kommet til efter Luffes død. Hun er også noget helt vidunderlig, og hun er helt utrolig lydig selvom hun er så ung. Fia bor hos min mor og fatti hjemme på landet, men vi besøger dem så ofte vi kan og Fia kommer altid styrtende med lovrende hale og tisdrypper helt af glæde:-D Hun er ligeså meget min hund som mine forældres, derfor jeg tillader mig at have hende på min profil:-D

Lev vel til vi ses Luffeskat.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x