Danny P
Følg
Følger Følg ikke

Danny P

Mand, 42 år, Vestsjælland
Oprettet: 14. jan 2011
Offline - Senest online: 3. jun 2014 Bruger er på filterliste

Jeg er en AB (scot) som min far fik af nogen som ikke kunne ha mig mere, jeg skulle ha været aflivet hvis ikke min far tog mig, jeg var lidt i rigtig dårlig stand da han fik mig. Jeg vejede 32kg ( 3 år gammel ) da jeg kom til dyrlægen dagen efter han hade hentet. mig, min far fik en skideballe af lægen og sagde han ikke burde ha hund. til han fortalte at han først hade fået mig får 12 timer siden, hun skakkede også om en aflivning. men min far holdte fast i jeg skulle ha chancen og jeg ved han har brugt over 20,000 på at få mig til se fin ud, i form af div dyrlæge tjek scanninger og meget andet jeg ikke bryder mig om.

Nu er det 3 år siden og vejer 55 kg, min læge siger jeg er i rigtig fin stand og det er en eventyrs historie for hunde, og hun siger hun har stor respekt for hvad han har gjort med og for, mange ville ha givet op på sådan en hund. ( muskelhund ) sagde hun, min far er rigtig stolt af mig jeg. er nemlig rigtig god til at høre efter og løber aldrig fra min far, han glemte engang at lukke vores havelåge og kom hjem 4 timer efter, der sad jeg bare og kikkede ham da han kom hjem

sammen er vi også det bedste team, ,han gir mad og gåtur jeg passer på mine to små søstre for alt i verden, jeg sover hver dag under den lilles barnevogn, når hun sover ude og inde på trappen til hendes værelse, min far kan kalde mig hvad han vil jeg kommer ikke før hun står op

Når vi går tur gør min far meget ud af at vi ikke provokerer nogen, vi går kun ude for byen og kommer der nogen på vores side af vejen er det os der går over på den anden side, da min race er lidt dårligt stillet de kalder mig kamphund personligt foretrækker vi muskelhund.

Jeg har da en masse venner som jeg mødes med på mine ture, da jeg på ingen måde er skruet forkert sammen jeg er derimod meget social anlagt.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x