Dansk svensk gaardhund Pelle Dansk svensk gaardhund Pelle Dansk svensk gaardhund Pelle Dansk svensk gaardhund Pelle Dansk svensk gaardhund Pelle
Pipsemusen !
Følg
Følger Følg ikke

Pipsemusen !

Ikke angivet, 28 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 2. mar 2011
Offline - Senest online: 18. mar 2011 Bruger er på filterliste

Se mine billeder på:
www.flickr.com/photos/pipsemusen

Hej! jeg er en pige på 15 år der bor på sjælland ^^
Jeg har ingen hunde men ønsker mig en når min far engang er overtalt til at få endnu en ;) (Han har haft en for mange år siden).

Jeg er helt solgt til Corgi hunde :I

Trods jeg ingen hunde har er jeg omgivet af dem overalt og jeg passer da også en hund i ny og næ ;)

Til daglig går jeg til guitar 2 gange om ugen hos kære Alf hvor hunden Ziva bor (Freja aka. Rullepølsen ! har oprettet hende herinde ^^) og så er jeg jo også heldig at kende den dejligste Zoe (Rullepølsen igen ;D) og en smule til Amstafblandingen Basse (Gaya, Anjas hund (hoppebolden??).
Udover det har jeg i lange perioder gået med en dejlig lille hund kaldet Victor (cocker spaniel) hvad jeg har nydt rigtigt godt af :)
Da jeg var lille havde min nabo en labrador ved navn Tacco som jeg er vokset op med hver eneste evige dag og gik med hver dag, gerne flere gange fra jeg var helt lille :)
Da min mor levede havde hun en kolega ved navn Marianne der havde en dejlig labrador, Chilli som jeg har passet utallige gange i op til flere uger af gangen :)

Altså, jeg er rimeligt glad for hunde :P

Udover det har jeg altså sommerhus i sverige hvor Pelle bor, han er så godt som min hund når vi er der, dejlige lille skøre hund, men helt kønne bliver dansk svensk gårdhunde nu aldrig.. heller ikke om de er søde ;D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce