* Fransk buller *
Følg
Følger Følg ikke

* Fransk buller *

Kvinde, 29 år, Vestsjælland
Oprettet: 4. maj 2006
Offline - Senest online: 16. dec 2014 Bruger er på filterliste


"Bare en hund", er der mennesker, der siger.
Er det "bare", at et andet liv har sluttet sig til mit, at en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme, at en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd, at to øjne røber mig verdener af tillid og hengivenhed?

Den franske bulldog er aktiv, intelligent og kærlig, og fuld af sjov. Den er en ideel følgesvend, og en diskret rolig familiehund. Den har en fortrinlig hukommelse, et fast blik og er aldeles frygtløs. Den syntes at besidde en speciel evne til at fange sin ejers udelte opmærksomhed.

Dens krop skal være massiv og kompakt. Vigtigt er de lige opretstående ører. Lige vigtigt er dens runde mørke øjne. En unique detajle for den franske er, at dens hale er naturlig kort og ukuperet. Dens pels skal være kort og glat.

En fransk bulldog er meget afhængig af menneskelig kontakt. Den bør aldrig efterlades i længere perioder. Den befinder sig bedst ved en fast rutine, og trives i trygge behagelige omgivelser. Den franske elsker nogle daglige ture af moderat længde. Om sommeren bør turene foregå tidligt eller sent, - ALDRIG midt på en varm dag.

Den franske bulldog er en vidunderlig følgesvend. Dens energi morsomme opførsel og specielle klovneagtige udseende, giver den en unique karakter.




Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce