Blanding af racer Ami Blanding af racer Ami Blanding af racer Ami Blanding af racer Ami Blanding af racer Ami
DigOgMig .
Følg
Følger Følg ikke

DigOgMig .

Kvinde, 40 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 7. aug 2011
Offline - Senest online: 19. jun 2012 Bruger er på filterliste

Vi er et ungt par på 32 og 28 år der er bosiddende på Falster, langt ude på landet med masser af plads som vores dyr kan boltre sig på :-)

Ollie (hankat) som er rød og meget stor og meget kælen.

Trine (hunkat) som er gråstribet, søster til Ollie men halv af hans størrelse, lidt reserveret men vil gerne snakke med vores hund Ami. (de to er vist blevet sladder veninder)

Ronaldo (hunkat) som er rød og en skrap dame der bare vil have sin mad når hun siger til!... lidt putte... og mor til vores desværre afdøde Nalle som var Baloo's bedste ven.

Loui (hankat) blanding af hankat og maincoon...stor bamse.. elsker at snakke og putte...har kun været her 2 dage lige nu og har en magt ´kamp med Ami :-)

Ami (hunhund) blandet af schæfer/labrador men ligner schæfer :-)... ca 1 år...ekstrem legesyg og er faldet rigtig godt til hos os efter nogen tubulenter måneder med internater og plejefamilier i massevis.

Baloo (hanhund) mellem blanding som er vores store Putte dyr... han elsker at ligge under dynen om morgenen ved siden af "mor" når "far" er kørt på arbejde... kan godt lide at underholde Ami med hans gode humør. (18-08-2011 - himmelhund )

Det var lidt om os alle sammen :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce