Blanding af racer Molly(DØD) Blanding af racer Molly(DØD) Blanding af racer Molly(DØD) Blanding af racer Molly(DØD) Blanding af racer Molly(DØD)
Hestepigen
Følg
Følger Følg ikke

Hestepigen

Kvinde, 48 år, Østjylland
Oprettet: 1. jun 2006
Offline - Senest online: 16. dec 2015 Bruger er på filterliste

Jeg kommer sammen med min kærste gennem mange år vi har kendt hinanden ca. 25 år. Jeg er hesteintresseret rider dog ikke privat pga en ulykke i 02 den gav mig desværre en senhjerneskade, jeg går til handikap-ridning 1 gang ugentlig, dog holder vi sommerferie lige nu mener vi starter igen i uge 32. Jeg har også fugle 2 Australske undulater Bibi(Blå) og Kiko(Grå)

Der kommer snarest billeder på skal bare overføres fra mobil til computer.

Molly er en kærlig hund overfor voksne er dog ikke så glad for børn SKAL se dem an over længe tid. Hun kan ikke lide andre hunde enkelte går an, grunden til hun ikke kan lide andre hund er at hun blev overfaldet af nogle andre hunde det sted hun boede ved før,vi fik hende, hun elsker at spille fodbold + søge efter feks min mor på ture bruger lang line da hun jo ikke kan gå løs pga den måde hun er overfor andre hunde. Hun passer sin ko som en hvalp, og så passer hun godt på sit legetøj, knurre hvis man vil tage det fra hende, undtagen mig da hun har stor respekt for mig + det at jeg bruger stemmen når hun knurre overfor mig. Hun kan godt gå sammen med 2 katte dog må de ikke komme tæt på hende´s mad. Blev ked af det den dag vi måtte sige farvel men hun havde ikke noget værdigt liv pga smerter.

I Love You Molly
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x