Cirkeline L
Følg
Følger Følg ikke

Cirkeline L

Kvinde, 43 år, Østjylland
Oprettet: 11. feb 2012
Offline - Senest online: 31. maj 2013 Bruger er på filterliste

Jeg 31 år gammel og flyttede for 4 år siden fra Jylland til hovedstaden i jagten på lykken..
Jeg er opvokset med hunde og det var derfor også en stor sorg for mig, da jeg flyttede hjemmefra og pludselig ikke havde en hund der glad bød mig velkommen hjem.
Men der var jo så meget andet der optog min tid dengang, og jeg synes det ville være egoistisk af mig at anskaffe mig en hund på det tidspunkt.
Nu går tingene jo ikke altid som planlagt, og jagten på karriere og succes endte brat, da finanskrisen for alvor satte ind, og med familie osv. I Jylland, begyndte den larmende stilhed at melde sig.
Dagene var lange og jeg følte mig meget ensom, trods menneskemængden i København.
Jeg havde i 13 år savnet det at have hund, men var pludselig blevet usikker på om jeg var god nok og kunne klare det ansvar det nu engang er at være hundeejet. Men så en dag, efter lang tids overvejelse, faldt jeg over den yndigste lille blandingshvalp af en cairn terrier og en Shih tzu og jeg var ikke et sekundt i tvivl - den skulle simpelthen være min...
... Jeg hentede hende 10 dage senere ;)
Hemera har i den grad ændret mit liv til det bedre.
Jeg nyder hver sekund jeg er sammen med hende Hvadenten det er en skovtur i bidende kulde, eller vi ligger i gasarm på sofaen. Jeg fortryder kun at jeg ikke fik en hund noget før, men så havde jeg jo ikke fået min lille græske gudinde :)
Jeg ringede ti
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce