Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope Golden retriever Penelope
Lene C
Følg
Følger Følg ikke

Lene C

Kvinde, 46 år, Nordsjælland
Oprettet: 28. apr 2012
Offline - Senest online: 25. maj 2022 Bruger er på filterliste

Hej

Jeg er en kvinde på 34år, som endelig fik mulighed for at få min egen hund i starten af 2011. Jeg fandt en opdrætter som skulle parre sin tæve med en skøn og rigtig god hanhund. D. 4. dec. 2010 nedkom hun så med 7 skønne hvalpe og jeg havde bestilt en lys tæve. Jeg valgte først efter deres anbefaling og beskrivelse. Og det viser sig så at jeg har fået den bedste hvalp i flokken og ud af de 4 kuld tæven har fået. De får altid deres hvalpe professionelt bedømt inde de flytter og her havde de fået afvide at det faktisk var hende de skulle beholde til fremtidige avl. Men heldigvis passede det ikke ind i deres planer på det tidspunkt, så jeg fik hende afligevellet.
Jeg forventer meget af hende og ind til vidre er vi i hvert fald ikke blevet skuffet. Smiller.

Vi bor i det skønne nordsjælland, i en dejlig stor lejlighed med dejlig have til og sammen med mine 3 sønner på 2, 5 og 9år, samt min kat Nala.

Min drøm er at flytte på landet hvor jeg kan have masser af hunde og andre dyr. Og så vil jeg oprette en hundepension m.m. Der ud over intresseret jeg mig for børn og dyreteapi med feks. hunde og heste.
Jeg vil tage nogle forskellige kursuser i feks. hundeadfærd m.m.

Det var lidt om os. Håber i vil tage godt i mod Penelope.

Mange hundehilsner fra Penelope og Lene
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce