Nova scotia duck tolling retriever Bailey Nova scotia duck tolling retriever Bailey Nova scotia duck tolling retriever Bailey Nova scotia duck tolling retriever Bailey Nova scotia duck tolling retriever Bailey
Sebastian & Josefine N
Følg
Følger Følg ikke

Sebastian & Josefine N

Ikke angivet, 34 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 15. jul 2006
Offline - Senest online: 9. jan 2012 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Sebastian er 20, jeg bor i Århus. Jeg holder rigtig meget af hunde og har altid gjort det. mener selv at jeg har rimelig god erfaring med hunde da jeg altid har interesseret mig meget for hunde! Jeg vil aldrig kunne leve optimalt uden en hund eller flere!

Min søster, som jeg deler profilen med, hedder Josefine og er 18 år gammel. Hun gårv på STX i århus, i 1.g. Ud over interessen for hunde, har hun 2 heste, som hun bruger rigtig meget tid på!

- Selv har vi en Nova Scotia Duck Tolling Retriever.
Han hedder Bailey, og er en meget lækker hund!
Jeg kunne godt tænke mig og træne ham op, så han kan gå med på jagten og apportere mit og evt. andre's nedskudte vildt. Men det er jo et større arbejde! Vi har også lige overtaget en ny hund, Kiwi. Boerboel tæve, dog neutraliseret, da gamle ejer ikke havde mulighed for at have hende længere.

Giv ham da lige en kommentar og en bedømmelse (Høj eller Xhøj vil aldrig være i vejen) :D Udfordinger er vi også friske på! :D

- mvh. Sebastian, Josefine og Bailey.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce