Irish softcoated wheaten terrier Bess [R.I.P.] Irish softcoated wheaten terrier Bess [R.I.P.] Irish softcoated wheaten terrier Bess [R.I.P.] Irish softcoated wheaten terrier Bess [R.I.P.] Irish softcoated wheaten terrier Bess [R.I.P.]
Anna, Cess og Sakko <3
Følg
Følger Følg ikke

Anna, Cess og Sakko <3

Kvinde, 30 år, Vestsjælland
Oprettet: 25. jul 2006
Offline - Senest online: 28. nov 2018 Bruger er på filterliste

Hej med jer, hundevenner :-)

Tag et kig på mine og min mors og søsters dejlige hunde.
Cess er min dejlige "skødehund", født 19. juli 2009 og kom til mig 17. september 2009. Hun er min agilitymakker hvilket hun gør til UG. Hun er en stjerne og lige så hurtig som et stjerneskud. Hun er min dejlige puttegøj og altid hende som kommer springene hvis jeg er ked eller hvis jeg er helt oppe og køre deler hun glæden med mig.
Sakko er min og kærestens nye dejlige jæger. Han er født 22. september 2013 og kom til os 26. november 2013. Han har stjålet vores hjerte med hans gode og glade sind. Han skal selvfølgelig, ligesom Cess, være en del af familien. Men han skal selvfølgelig også ud og benytte sig af sit jagtpotentiale og hvis han viser sig egnet, skal han bruges til avl.
Det vigtigste for os, er nogle glade og sunde hunde som fylder vores lille familie med glæde og kærlighed.

Bess er min hund hjemmefra, så egentlig min mors og søsters dejlige hund. Hun er født 30. december 2005 og kom så til os som 8 ugers. Han er en hjertehund, som aldrig ville gøre nogen fortræd. Hun er sin egen herre, men ved godt hvor hun høre til. En helt fantastisk dejlige pige, med hjertet på det rette sted og som nærmest kan helbrede de syge!

Lig gerne en bedømmelse, kommentar eller andet :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}