Staffordshire bull terrier Amigo Staffordshire bull terrier Amigo Staffordshire bull terrier Amigo Staffordshire bull terrier Amigo Staffordshire bull terrier Amigo
Calule - og rullepølsen Maggie
Følg
Følger Følg ikke

Calule - og rullepølsen Maggie

Kvinde, 32 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 20. aug 2012
Offline - Senest online: 15. jul 2021 Bruger er på filterliste

Indehaver af kennel Magster's. Har gennemført DKK's opdrætteruddannelse og opdrætter Staffordshire Bull Terriere.
www.magsters.dk

Indehaver af 2 fantastiske og vidt forskellige hundepiger og en lille hundemand, der har stjålet mit hjerte fuldstændigt. De beriger mit liv med uanede mængder kærlighed :-)
Tiden har bragt mig mange vidunderlige udstationeringshunde - og heldigvis ligeså mange dejlige familier.

Jeg er stærkt imod tavleløs avl på Staffordshire Bull terrieren, og anbefaler på det kraftigste folk udelukkende at købe hvalp med DKK tavle efter sundhedstestede forældre med et godt sind og gode sundhedsresultater. Jo højere krav du har og jo mere tid du ligger i at undersøge linjer, jo mere sandsynligt er det at du får en kvalitetshund.
I dit valg af opdrætter er det ikke kun værd at undersøge status og resultater på kuldet din hvalp kommer fra, men også opdrætters tidligere kuld. Det giver dig et prej om, hvad opdrætter mener, er etisk forsvarligt at sætte i avl.

Jeg fattede første gang interesse for Staffordshire Bull Terrieren i 2009. Jeg havde forinden haft med en del andre og meget blandede racer at gøre, bla. leonberger, gravhund, Cairn Terrier og diverse blandingshunde.

Efter flere års "holden øje" og undersøgning af racen og linjer købte jeg min første staff, Maggie, i 2012. Maggie kommer fra en fantastisk kennel i nordsverige, som jeg den dag idag ofte har kontakt med.

I sensommeren 2014 blev vores liv endnu engang beriget med endnu en fantastisk staff. Hun kommer også fra Sverige, men denne gang fra en anden kennel. Oijo en en gudesmuk pige der både kan charme og sige sin mening.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce