Fransk bulldog Pius Fransk bulldog Pius Fransk bulldog Pius Fransk bulldog Pius Fransk bulldog Pius
Pius
Følg
Følger Følg ikke

Pius

Mand, 46 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 21. sep 2012
Offline - Senest online: 19. mar 2017 Bruger er på filterliste

HEEEEEY...
Mit navn er Pius og jeg er en skøn lille tossede fransk buller. Jeg er født den 16/4-2012, er fawn og bor i hus på Amager.
Jeg søger en masse venner, som jeg kan lege med og gå ture sammen med i fælleden.
Jeg har lært, at gå uden snor siden første dag jeg kom hjem til min farmand. Jeg har fået en sej vinterjakke af farmand, for det er altså blevet liiiiiiiidt kold nu. Jeg elsker, at tygge på sten, kul og tennisbold. Når jeg får fat i en fodbold bliver den rusket godt og grundigt. Lige pt er jeg helt gakkede med plastik-kapsler. De er da fantastiske, ikk? Når farmand kommer hjem, bliver jeg helt vildt opstemt og måske kun lidt opkørt. Og jeg bliver mega glad, når han tager mig op for, at kramme og kysse på mig.
Jeg får altid lov til, at gå uden snor, når vi skal en tur ned i fælleden. Når vi skal handle i fakta går jeg oxe uden snor, indtil vi kommer op til den store vej, så får jeg snor på.

Jeg er lidt bange for, at køre i bil. Det er meget underligt, at sidde i en stol og alle træerne løber forbi mig uden jeg kan nå, at sniffe til dem. Men jeg håber, at jeg nok skal blive bedre til det.

Når jeg ligger og hygger i sengen mens farmand ser TV/film, og jeg falder i søvn. Så er jeg super god til, at slippe en lille hemmelig vind, der er stærk krydret. Efter jeg har drukket ordentligt tår vand, har jeg en lille tendens til, at bøvse lidt.

Jeg har en storesøster, hun hedder Laika og er en amstaff. Hun er meget god ved mig og jeg elsker, at lege med hende. Det kan godt blive lidt vildt og se voldsomt ud, men bare rolig, det er det slet ikke.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce