Labrador retriever RONJA Labrador retriever RONJA Labrador retriever RONJA Labrador retriever RONJA Labrador retriever RONJA
Anne med Sally og Ronja:-)
Følg
Følger Følg ikke

Anne med Sally og Ronja:-)

Kvinde, 59 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 9. nov 2012
Offline - Senest online: 29. jun 2016 Bruger er på filterliste

Hej hundeejere :-)

Jeg hedder Anne Koreska Petersen og bor i Holeby på Lolland, sammen med min familie og vores kæledække: Labradortæven Sally og hendes datter Ronja fra januar 2013.

Jeg har stort set altid haft hund(e). Ikke som helt lille, men der boede vi side om side med farmor og farfar og deres ruhårede jagthund.

I skoleårene havde vi en Old English Sheepdog (Bastian), som jeg elskede over alt på jorden. Jeg børstede den, legede, lå med hovedet på dens brystkasse og lyttede til hjertelyden og gik dels morgenture og lange eftermiddagsture langs Furesøen med den.

Da jeg flyttede hjemmefra kontaktede jeg en hundeformidling og overtog en sort schæfer/labrador tæve (Dina) på 6 måneder. Hun havde det kæreste udtryk med et stritøre og et hængeøre.

På samme måde overtog jeg nogle år senere en 2-årig schæfer (Rollo), som senere blev kastreret. Jeg gik også lidt til hundetræning med dem og gik lange turer i Søndermarken, hvor de måtte løbe løse omkring.

Efter disse havde jeg overtaget en mærkelig slædehund/gravhunde krydsning (Mikas), som jeg dog ikke kunne forliges med, så jeg måtte finde den et nyt hjem.

Herefter passede jeg en drægtig gul labrador/golden tæve (Bebe), som fødte 9 sorte hvalpe, hvoraf jeg beholdt en tæve (Dina 2). Senere overtog jeg også Bebe.

Da jeg mødte min mand havde han en sort ældre langhårende tæve af blandet herkomst. (Lady)

Efter disse holdt vi pause et års tid, men så kom der hvalpe nede for enden af vejen og her valgte vi en sort Labrador Formel 1 tæve (Sally), som i en alder af 4 og et halvt år fødte 8 hvalpe - alle med profiler her på hundegalleri.dk
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce