Blanding af racer Batmand Blanding af racer Batmand Blanding af racer Batmand Blanding af racer Batmand Blanding af racer Batmand
Carla F
Følg
Følger Følg ikke

Carla F

Ikke angivet, 27 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 6. aug 2006
Offline - Senest online: 18. jul 2009 Bruger er på filterliste

undskyld billederne er lidt dårlige!

jeg elsker dyr! her står alt om dem jeg har:

nå men jeg elsker dyr og jeg har to heste. jeg passer en hest jeg har en hest der er mørkebrun som er fuldblods-araber den hedder Enikma. jeg har også en der er rød (orange) der er dansk-varmblods den hedder Fabian. den jeg passer kender jeg ikke racen på men den er sort og den hedder Rasmine. jeg har jo også Batmand her som her er billeder af han er Labrador, Rottweiler og Schäfer.
Jeg har også en kat jeg heller ikke kender racen på men den er grå med sorte, hvide og grå striper og den hedder Tiger. jeg har også 5 undulater to voksne en grøn hun der hedder Jade og en blå han der hedder Viggo og tre gule unger der ikke har noget navn. De bliver givet væk, men bare rolig de er i trykke hænder jeg giver dem til en der hedder kristian som har nogle KÆÆÆMPE volierer som de skal bo i og så køber jeg to sump-skildpadder der skal hedde Saxe og Signe. før havde jeg også fem fisk, men de blev ædt af en fiskehejre såå.. de er der ikke mere! hilsen Carla.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce