Sort spids Lykkens Jay Beyla Sort spids Lykkens Jay Beyla Sort spids Lykkens Jay Beyla Sort spids Lykkens Jay Beyla Sort spids Lykkens Jay Beyla
*Annette* Lykkens sorte spidser
Følg
Følger Følg ikke

*Annette* Lykkens sorte spidser

Kvinde, 53 år, Fyn
Oprettet: 5. sep 2006
Offline - Senest online: 13. maj Bruger er på filterliste

Jeg har altid været utroligt glad for dyr og natur, så det er dejligt at have vores sorte spidshunde, især nu jeg bor på landet på Østfyn med skove og marker op til vores store have.

Er uddannet cand.mag. i international virksomhedskommunikation, men går hjemme efter et trafikuheld, og samværet med hundene giver mig så meget, at det er umuligt at kede sig.

Jeg er medlem i Klubben for Sort Spids, som gør et stort arbejde for at genskabe Sort Spids, en sort variant af Dansk Spids. Den Sorte Spids var en almindelig hund i Danmark omkring århundredskiftet. Bl.a. var der én med i Dansk Kennel Klubs udstilling i København i juli 1886. Se mere på www.sortspids.dk

Vi elsker alle vores egne hunde højest, og vi kan se sider af dem, som ingen andre kan. Derfor modtager vi ikke udfordringer. Jeg giver heller ikke point til afdøde hunde, men gerne til nulevende, og mine modtager også gerne almindelig bedømmelse/point.

Tak til Marianne, som er 'mor' til Maxie og Silche, for billeder af hundene.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x