Field Trial Cockerspaniel Chili Field Trial Cockerspaniel Chili Field Trial Cockerspaniel Chili Field Trial Cockerspaniel Chili Field Trial Cockerspaniel Chili
Matilde
Følg
Følger Følg ikke

Matilde

Kvinde, 23 år, Fyn
Oprettet: 17. mar 2014
Offline - Senest online: 12. nov 2019 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Matilde - som du nok allerede har opdaget. Nå, men jeg er her på det sidste blevet meget interraseret i min nu 2 1/2 år gamle FT Cocker (ikke, at jeg ikke har været det tidligere, men hun har virkelig overrasket mig meget på det sidste!)
Jeg har lige siden vi gik vores første tur, trænet hende til at gå pænt, jævnligt. Hver gang har jeg givet op. Men fra den ene dag til den anden lærte hun at gå pænt. Seriøst, det er ikke løgn! Jeg kunne heller ikke tro det mig selv! Jeg totalt overrumplet af glæde! Jeg gik fra at gå med hende én gang om dagen - nej jeg er ikke glad for det - til at gå med hende 3 - 4 gange om dagen! Til min "Magiske" metode følger en kort forklaring, men den er for lang til denne beskrivelse. Kontakt mig, hvis du vil have hemmeligheden. Og jeg lover af hele mit hjerte, det er gode og ordentlige metoder!
Jeg håber du vil kontakte mig og høre hemmeligheden.
Hilsen Matilde & Chili
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce