Eurasier Arachuns Nishigan - kaldet Vilma Eurasier Arachuns Nishigan - kaldet Vilma Eurasier Arachuns Nishigan - kaldet Vilma Eurasier Arachuns Nishigan - kaldet Vilma Eurasier Arachuns Nishigan - kaldet Vilma
Isabelle
Følg
Følger Følg ikke

Isabelle

Kvinde, 66 år, Nordsjælland
Oprettet: 1. dec 2014
Offline - Senest online: i går kl. 20:59 Bruger er på filterliste

Jeg fik min første hund som 11-årig. Efter at have plaget min katteelskende mor et par år, gav hun lov til, at jeg selv tog toget til Værløse og købte en blanding af labrador og puddel. Nuser var en vidunderlig hund - som min mor overtog, da jeg fik andre interesser.
Den næste hund var en karelsk bjørnehund, som kom til, da jeg havde fået et par børn. "Nem familiehund", sagde opdrætteren. Det var en løgn af dimensioner, men Siri var en dejlig, dejlig hund. Desværre havde jeg ikke det mindste forstand på hunde, og en dag fik hun bidt min datter effektivt i ansigtet - ressourceforsvar. Jeg fandt et nyt og super godt hjem til hende - og besluttede, at min karriere som hundeejer var slut. Jeg holdt mig til kattene - i 19 år.
Jeg fandt min højt elskede Lina ved et tilfælde - dvs. det var faktisk min datter, der fandt hende - altså eurasieren. Vi snakkede i telefon og sad med hver vores computer åbne. Der blev logget ind på DKK's side, og vi kiggede på hunderacer. "Her er din hund", sagde datteren pludselig. Hun havde klikket på eurasieren.
Jeg havde egentlig overvejet en bordercollie, men kunne læse mig til, at det jeg kunne og ville tilbyde ikke var nok til denne skønne race.

Jeg hentede Lina i Rødby den 8. juni 2005. Eurasieren kom ind i mit liv. Det er aldrig blevet det samme siden :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce