Blanding af racer Goldendoodle Maggie Blanding af racer Goldendoodle Maggie Blanding af racer Goldendoodle Maggie Blanding af racer Goldendoodle Maggie Blanding af racer Goldendoodle Maggie
Helle
Følg
Følger Følg ikke

Helle

Kvinde, 55 år, Østjylland
Oprettet: 18. dec 2006
Offline - Senest online: 1 time siden Bruger er på filterliste

Hunde er min store interesse, har haft hunde gennem de sidste 25 år. I febr. 2006 fik vi en Coton (Hailey) som vi desværre måtte aflive 2. dec. 2006 pga. svær sygdom. Charlie (westi) fik vi 27.12.06. Allerede da han var 4 mdr. begyndte hans allergi som vi kæmpede med, i nov. 2007 blev det konstateret at ham samtidig med allergi har HD på begge hofter som gav ham mange smerter. Oveni allergien var det bare ikke et ordentligt hundeliv, hvorfor Charlie blev aflivet 7. november 2007. Cody (Cairn Terrier fik vi den 29.9.07. Alle 3 hunde er klikkertrænet med rigtig gode resultater. Både Hailey og Charlie var meget dygtige, men ulykkeligvis fik jeg aldrig set hvor langt de kunne have nået.
Den 27.9.08 hentede vi Codys lillesøster Amy fra samme kennel som Cody. Det går over al forventning. Cody og Amy er fra dag 1 de bedste venner.
Sæt denne
.//^ ^\\Hund ind på din
(/(_•_)\)profil, for
._/''*''\_at vise du
(/_)^(_\)-er imod
dyreplageri
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x