Storpuddel Max Storpuddel Max Storpuddel Max Storpuddel Max Storpuddel Max
Lene K
Følg
Følger Følg ikke

Lene K

Kvinde, 60 år, Vestsjælland
Oprettet: 29. nov 2019
Offline - Senest online: 20. mar Bruger er på filterliste

Elsker hunde, katte, heste, akvariefisk - og alle andre dyr.

Jeg startede med schæferhunde (hanner) til bla. træning, og senere faldt jeg for Cairn Terrieren, som jeg havde opdræt af i mange år. Så kom der en Kerry Blue Terrier (tæve) til flokken, og nogle år efter, endte det med min helt store passion for Cao de Agua Portuguese (tæver), der varede i 14 år.
Jeg er stadig forelsket i denne race, om end jeg nu har en anden, og mindst lige så vidunderlig race omkring mig - nemlig en Standard Puddel (han), fra februar 2019.

Jeg har arbejdet frivilligt i mange år for DTK, hvor jeg en del år sad i redaktionen på vores klubblad og skrev artikler, race stof og tog billeder.
Andre opgaver såsom kredsarbejde, instruktør på trimmekurser, iværksættelse af racespecifikke arrangementer, ringtræning og skuer, samt afvikling og tilrettelæggelse af DTK udstillinger, har jeg enten stået for, eller været en del af.

Med vandhundene blev gearet sat helt ned mht. frivilligt arbejde, da jeg naturligvis ikke længere havde tilknytning til DTK, nu hvor jeg havde skiftet race, efter min sidste Cairn Terrier.

Jeg lavede dog et stort stykke arbejde for Cao'en i Danmark, ved at oprette en hjemmeside, der efterhånden blev meget omfattende, og som indeholdt alt fra racens historie, sygdomme, gode råd, forskningsresultater for racen, pelspleje, aktuelle udstillings-resultater for ind- og udland, billedhilsner fra hele verden, links til alt der vedrørte racen og et aktivt forum, samt lidt om egne hunde.

I dag består al min "hundetid", med et omfattende pelsarbejde, træning og tilegnelse af klippe færdigheder, og viden om min "nye" race, som man jo aldrig kan få for meget af :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce