Berner sennenhund Boss DØD D25/3 R.I.P Berner sennenhund Boss DØD D25/3 R.I.P Berner sennenhund Boss DØD D25/3 R.I.P Berner sennenhund Boss DØD D25/3 R.I.P Berner sennenhund Boss DØD D25/3 R.I.P
Kira & Boss (*ordblind*)
Følg
Følger Følg ikke

Kira & Boss (*ordblind*)

Kvinde, 60 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 3. jan 2007
Offline - Senest online: 20. maj 2013 Bruger er på filterliste

Jeg har altid haft dyr omkring mig - lige fra ble-tiden af faktisk, og der har været lidt af det hele. Marsvin, Rotter, Mus, Kaniner, Katte, Heste, Får, Hunde osv, osv.

I dag har jeg to hunde og fire heste - plus to som tilhører min datter.
Sidste år ved juletid, døde min gamle Berner sennen-blanding. Han hed Boye og var 15 år gammel, født i mit køkken og aflivet i mit køkken - herefter ku det ikke gå stærkt nok med at få en ny og denne gang sku den så være ægte, for det havde jeg længe ønsket.
Så nu har vi altså en Berner sennen-hanhund og en ældre Rottweiler hunhund.

OBS: Jeg håber at I bære lidt over med, at jeg ikke er så hurtig til at få svaret tilbage eller til at deltage i debatterne, for jeg er ordblind og har derfor problemer med at stave. Mine to voksne unger hjælper mig med de mere komplicerede ting herinde, såsom at skrive her i profilen og under Boss' galleri - eller i forummet. Men de er begge flyttet hjemmefra og har mest tid i weekenderne, så derfor går der ind imellem lidt tid.
Jeg kan godt klare mig i kommentarene hvis det kun er korte ord. Jeg kan også sagtens læse og bruger meget tid på det i forummet eller jeres andres gallerier.

I er velkomne til at skrive hvis I vil vide mere..

Potedask og venlig hilsen fra Kira
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce