Blanding af racer Mizka *R.I.P.* Blanding af racer Mizka *R.I.P.* Blanding af racer Mizka *R.I.P.* Blanding af racer Mizka *R.I.P.* Blanding af racer Mizka *R.I.P.*
*  TjæZ & Pinknaptostrupperen *
Følg
Følger Følg ikke

* TjæZ & Pinknaptostrupperen *

Kvinde, 31 år, Østjylland
Oprettet: 20. jan 2007
Offline - Senest online: 19. nov Bruger er på filterliste

En hunde fanatiker som alle andre... :-D Den fremtidige hund, ja hvad det bliver, det vides ikke med sikkerhed endnu, for hjertet banker både for staffen, rotten (rottweileren) og ddb'en, så hvilken en det bliver, eller om vi engang ender ud med en af hver, det vides ikke ;-)

Men det er de racer der virkelig står mit hjerte nær.
Staffen har jeg haft et rigtig godt øje til de sidste mange år, hvorimod ddb'en fik jeg først øje på, efter en debat herinde, hvor der var nogle der søgte hund... Ja ja, hg er et faaaarligt sted ;-)
Nå, men der kom så en ejer af en ddb på banen og skrev om racen, og den lød helt igennem fantastisk! En gigantisk kæmpe, men med et sind så blidt som et lam.

Derefter skulle jeg ind over undersøge racen nærmere. Jeg sad nærmest og hoppede rundt på stolen, for hvor lød den bare skøn. I 2012 vi jeg lokket min kæreste med på Roskilde hundeudstilling og vi mødte en der var ved at starte kennel op, og som havde intet mindre end 5 stk. Hold kæft, hvor var de skønne! Jeg var i den syvende himmel, og solgt på stedet ;-)

Jeg har en stor drøm om at jeg en dag kan være den heldige ejer af en SBT.. Eller en dbb ;-) Eller én af hver! ;-)

Det skal selvfølgelig være fra en opdrætter hvor der er lagt stor vægt på det sundhedsmæssige, sindet og så at hunden lever op til racestandarten. Rettere sagt, det skal være en staff og/eller dbb hvor der står DKK på ;o)

Jeg hunger nok lidt mere til at få hund end min kæreste gør, ikke dermed sagt at han ikke ønsker en hund i hjemmet, men han går ikke så højt op i det... Lige nu... Men mon ikke man kan ændre på det :-D

Jeg har også så småt kigget lidt på rottweileren, fordi sundheden inden for ddb'en ikke just er i top, og fordi det kribler i fingrene for at få hund, og også fordi jeg kan mærke at jeg helt vildt gerne vil gå til træning, og gerne prøve kræfter med spor, og det tror jeg sgu ikke helt at jeg får en ddb til ;-) Det virker ikke som en særlig aktiv hund, og som en der er førerfikseret og gerne vil arbejde... Så derfor er rotten også kommet med i fremtidige hunde overvejelser :-)

Udover interessen for hunde, så har jeg også en tyk pony ;-) Har haft hende siden hun var halvandet, og har efterhånden haft hende i 6 år. Det har ikke været nogen leg, og er det endnu ikke. Det var min første egen pony, og har tildels selv tilredet hende, med hjælp fra folk i stalden :-) Hun er et stort nussehovede, men stædig som et æsel, og til tider på grænsen til at være et bæst, hvertfald hvis jeg forlanger noget af hende. Jah! Suk! Vores kampe er slet ikke slut endnu, det er næsten kun lige begyndt :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x