Labrador retriever Simba Labrador retriever Simba Labrador retriever Simba Labrador retriever Simba Labrador retriever Simba
Camilla D
Følg
Følger Følg ikke

Camilla D

Kvinde, 54 år, Vestsjælland
Oprettet: 22. sep 2023
Offline - Senest online: 17. jan Bruger er på filterliste

Jeg har den skønneste hund Simba efter min nu afdøde tæve Sika. Sika blev forelsket og åbnede selv 2 døre ind til den hanhund hun havde udset sig som værende den rette hanhund til sine 5skønne hvalpe??
Jeg ville helst have beholdt dem alle, men for at sikre mig de bedste hundeforældre til hver og en af dem, pånær kære Simba, ja så bestilte jeg hundeadfærdsterapeuten Shannie Voldum til at lave en profil på hver af hundehvalpene?? På denne måde sikrede jeg, at det blev lige præcis den rette hundeejere til hver enkelt hundehvalp, hvilket det blev???? Jeg har før købt en skøn hund Søs' via Rødovre dyreinternat og ville sikre mig, at ingen af mine hundehvalpe skulle ende på et dyreinternat.

Dejligt, at følge med i, at alle hundehvalpe har det godt????

Jeg står nu I den ulykkelige sag, at min Simba blev stjålet fra mig i min have d. 7. Maj. 2023. Stjålet fra mig af en kendt person. Selvfølgelig har politiet været med inde over. Dog har politiet med stor sandsynlighed talt med personen om sagen INDEN lovovertrædelse fordi politiet anser denne sag ligge i en gråzone, fordi personen mener, at vedkomne ejer hunden. Jeg står på Simbas papirer og på hans chip og det er min Tæve Sika som fik Simba. Min Tæve og da min Tæve Sika skulle have et kejsersnit over midnat med 2 dyrelæger, betalte jeg for alt dette samt samtlige vaccinationer til hundehvalpene m.m.....!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce