Fransk bulldog Mille Fransk bulldog Mille Fransk bulldog Mille Fransk bulldog Mille Fransk bulldog Mille
Pernille F
Følg
Følger Følg ikke

Pernille F

Kvinde, 32 år, Østjylland
Oprettet: 2. mar 2007
Offline - Senest online: 1 time siden Bruger er på filterliste

Bor i østjylland nærmere bestemt Randers med min dejlige bullie Emma :) (Josie måtte desværre aflives tidligere i foråret 2015 pga slémme krampeanfald der kun tog til på trods af medicinering :( - Hun savnes MEGET!!!)

Jeg går rigtigt meget op i hunde, specielt franske bulldogs og har efter hvad jeg selv mener sat mig rigtigt godt ind i racen og hvad der ellers måtte høre dertil :) Min hund er en stooor del af mit liv og jeg vil gøre alt for hende :)

Elsker min bullie som var hun min baby - De gør mit liv værd at leve og den dag jeg finder mig en kæreste, skal det bestemt være en der deler den forkærlighed for franske bulldogs med mig :) En der gider at sidde og stirre på hende mens hun sover og syntes at hun er mindste ligeså dejlige som jeg selv..

Min hund er min soulmate og finder jeg nogensinde en kæreste jeg elsker ligeså højt som Emma, ja så er jeg næsten urimeligt heldig.

I sommeren 2012 fik jeg desværre konstateret akut leukæmi, det har desværre gjort at mit overskud har været minimalt, derfor har jeg ikke været herinde længe. Men har heldigvis min skønne Emma som jeg elsker over alt på jorden og som har gjort jeg har kæmpet med næb og klør - og nu ser ud til at ha vundet :D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}