Grand danois Carla himmelhund Grand danois Carla himmelhund Grand danois Carla himmelhund Grand danois Carla himmelhund Grand danois Carla himmelhund
Lykke N (Brønshøj)
Følg
Følger Følg ikke

Lykke N (Brønshøj)

Kvinde, 48 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 24. jan 2005
Offline - Senest online: 26. jan 2015 Bruger er på filterliste

Ja davs.... jeg er en humørfyldt qvinde, der er viiillldddd med dyr. Jeg har siden jeg kunne trække vejret været omgivet af hunde, derudover har jeg haft div. krybdyr i alle arter, størrelser og farver.
pt. har jeg 3 egne og 1 dele hund, så der er altid liv og glade dage herhjemme. Jeg bor i Brønshøj sammen med min kæreste i en huslejlighed med have.
Jeg har for nogle år siden arbejdet på dyreinternatet i Rødovre, derefter i Zoo Zity, og så har jeg studeret på Etologisk institut....i 2000 stratede jeg min læretid som gartner i Slots-og ejendomsstyrrelsen,hvor jeg i 4 år tullede rundt og puslede i div. slotshaver og parker (død spændende)..... efter endt læretid fik jeg job i Gentofte kommune.
fritiden bruger jeg på min kæreste...mine venner, min have og så seføli hundene..... derudover laver jeg lidt teatermakeup og special effeckts, på børn og barnlige sjæle, og hvis trangen virkelig kommer over mig, snupper jeg mine langbue under armen....går ud i haven og skyder et par pile af....
det var lidt om mig....

PS. jeg er imod afstemning af hunde herinde, jeg giver ingen stemmer, og ønsker ingen den anden vej....men et par ord i hundenes profiler er meget velkomne....dem skal jeg også nok selv levere tilbage.

Lykke
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x