Shetland sheepdog mulle - NYE billeder! Shetland sheepdog mulle - NYE billeder! Shetland sheepdog mulle - NYE billeder! Shetland sheepdog mulle - NYE billeder! Shetland sheepdog mulle - NYE billeder!
sanja b
Følg
Følger Følg ikke

sanja b

Ikke angivet, 44 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 16. apr 2007
Offline - Senest online: 26. aug 2011 Bruger er på filterliste

hej jeg er en frisk kvinde med en "u-op-slidelig" interesse i hunde- er simpelhent helt tosset med dem ;)

5/11-07:
Så, nu har Mulle fået en lillesøster! Ciff hedder hun og er en dejlig lille sort lhasa apso på 8 uger idag! Mulle troede først at det var en af hendes bamser og blev derfor forskrækket da den bevægede sig, hehe!.. Først jagtede ciff mulle rundt i stuen, men hun fandt hurtigt ud af at babyen ikk ku nå op i sofaen. Det er derfor nu hendes fristed :)

6/11-07:
Mulle har idag vist større interesse for den lille og opsøger den selv. Hun vil ikk alene ud i haven, kun hvis Ciff er med. Og når den bette sover skal hun lige hen og prikke til den.. den er jo så kedelig når den sover! ;) De har leget fanger det meste af dagen og det lader allerede nu til at de er glade for hinanden. De putter oss sammen i ny og næ :)

PT:
Mulle og Ciff er de bedste venner; de leger, groomer hinanden og putter altid sammen :) De kan slet ikke undvære hinanden!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce