West highland white terrier Laura West highland white terrier Laura West highland white terrier Laura West highland white terrier Laura West highland white terrier Laura
Mette (nu med westier)
Følg
Følger Følg ikke

Mette (nu med westier)

Kvinde, 62 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 4. maj 2007
Offline - Senest online: i går kl. 23:47 Bruger er på filterliste

Jeg bor i Solrød. Jeg er gift med manden i mit liv. Jeg har altid haft hunde. I mange år havde jeg golden retrievere, så har vi haft sorte labber i en årerække. Nu har vi den skønneste westie Murphy <3

En Lab har fire ben. to til at løbe med og to til at bremse med. og så har den skindet til at holde sammen på det hele. ;O) Derudover har den tænder og en hale.

Desuden er alle Labber utroligt aggressive og de overfalder og lemlæster dagligt andre hunde. Til alt held har Labberne gode forbindelser indenfor medierne, så alle deres blodige overfald bliver dysset ned eller fortiet.

Alle labber er fede og spiser hvad som helst. Desuden er det den mest liderlige race der findes, og SAMTLIGE blandinger indeholder Lab.

Den engelske forfatter J. K. Jerome (1859-1927) har udtrykt sin mening om hunde og mennesker på følgende måde:


”Hunde er som venner og kammerater menneskene langt overlegne.
Hunden skælder ikke ud og skændes ikke med os, den taler aldrig om sig selv, men lytter, mens vi taler om os selv, og den lader til at være interesseret. Den kommer aldrig med fjollede bemærkninger, og den siger aldrig onde ting om os.
Den påpeger aldrig vores fejl ”bare for vores egen skyld”. Den erindrer os aldrig på uheldige tidspunkter om vores tidligere dumheder og fejltrin. Den siger aldrig, at vi ikke er så flinke, som vi burde være, hvilket vores nærmeste gør alt for tit. For hunden er vi altid den samme.
Den er i virkeligheden ganske dum, hunden. Den tager sig aldrig af, om du har ret eller uret, og den er ligeglad med, om du er på vej op eller ned ad livets stige. Den spørger aldrig, om du er rig eller fattig, dum eller klog, ond eller god. Du er dens kammerat. Det er tilstrækkeligt for den, hvad enten det fører til held eller uheld, godt omdømme eller dårligt, hæder eller vanære; den holder i alle tilfælde fast ved dig for at trøste dig, beskytte dig og give sit liv for dig, om det skulle behøves – tåbelige, dumme, sjælløse, vidunderlige hund.”


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce