Amerikansk staffordshire terrier Freja Amerikansk staffordshire terrier Freja Amerikansk staffordshire terrier Freja Amerikansk staffordshire terrier Freja Amerikansk staffordshire terrier Freja
Oxholm<--->klanen       Ny sød lille vovse       .
Følg
Følger Følg ikke

Oxholm<--->klanen Ny sød lille vovse .

Kvinde, 48 år, Sønderjylland
Oprettet: 7. maj 2007
Offline - Senest online: 22. feb 2013 Bruger er på filterliste

Min mand og jeg købte en nedlagt landbrug med 3 tdr land d.1 August 2006, det er vores store drøm. Så der er rigtig go plads til vores dyr. Vi blev gift 9/9-2006, det var en dejlig dag.
Allan er handy mand - en af de dygtige endda.
jeg bruger mest tid på dyrene.

Jeg har så lige fået atvide at jeg er syg, min tyktarm skal fjernes og min endetarm - det er en hård nød at knække. Jeg ska godt nok lige vende mig til tanken. Jeg skal ha illeostomi i 3 mdr, også skal jeg operes igen, hvor den så skal fjernes igen.
.

Nå nu er jeg opereret og slap a det var hårdt, lå 4 dage i en seng hvor jeg kun ku bevæge mine tæ'er og arme og hoved. endelig op og ud at gå - puha det er hårdt for den gamle men hjem kom jeg efter 7 dage men der var bare noget som ikke var som det skulle være - 7 dage efter jeg kom hjem blev jeg akut indlagt - 11 liter salt vand og sukker vand - får taget blodprøver hver uge og de ser fine ud men der er lang vej igen. Jeg fik fjernet min stomi efter 2 mdr - 1 måned før tid og der gik ikke mere end 4 dage så begyndte jeg at få det bedre - men helt godt har jeg det stadig ikke.
Jeg ska lære at leve uden min tyktarm og lidt af min tyndtarm - det er ikke som før og blir det heller ikke.

Uden Allan ku jeg ikke klare det, han hjælper mig med alt og gør 1000 ting for mig om dagen.
Elsker ham bare så højt.
Han var den største hjælp man kan tænke sig - han smed alt hva han havde i hænderne for at køre mig på sygehus med 200 km/t den ene gang efter den anden.
.-"-.
.//^ ^\\
(/(_•_)\)
._/''*''\_
(/_)^(_\)

Sæt denne hund
i din profil for at
vise at du er i mod
dyrplageri.




Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce