Blanding af racer Bamse Blanding af racer Bamse Blanding af racer Bamse Blanding af racer Bamse Blanding af racer Bamse
Tanja J
Følg
Følger Følg ikke

Tanja J

Ikke angivet, 43 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 18. maj 2007
Offline - Senest online: 30. mar 2010 Bruger er på filterliste

Jeg er en ung dame på 29 år. Jeg er en glad, venlig og meget dyreglad person. Jeg skal have dyre omkring mig, for ellers har jeg det ikke godt. Mine fremtidsplaner er også at jeg om godt 2 år, køber min egen gård, sammen med min dejlige mand, Nicky, og der opretter vi et hundehjem/dyrehjem.
Jeg er som sagt gift med en dejlig mand, men jeg er også mor til tre dejlige drenge; Philip på 8, Oliver på 7 og Benjamin på 5 år. Derudover har vi Bamse på snart 2 år. Bamse er bl. af golden retriever og labrador. Derudover er jeg på udkig efter en lille hunderace, da jeg pga. mit mindre handicap bedre kan magte den på de mange gåturer. Jeg er hyppermobil og har svage muskler og har derfor svært ved at holde Bamse, når han ser en anden hund - for i Bamses verden skal man hilse på dem alle sammen og lege med dem. Han er ellers rigtig god til at gå i snor og trækker kun når han ser en anden hund. Han er også vant til at være sammen med en anden hund, men den mistede vi desværre sidste år, da hun rendte ud foran toget 50 meter fra vores hjem :( En rigtig sørgelig dag.

Vi er lige flyttet hjem til Vejle, men har stadig planer om at købe vores egen gård og have både heste, hunde og katte :o)

Min mand og jeg har været sammen i 7 år og har stort set altid haft hund sammen. Vi er begge opvokset med hunde og vil altid have hunde omkring os. Vi kan ikke undvære hund og vores drenge er også meget glade for hunde - og andre dyr i det hele taget.

Vi har lige udvidet familien med to hamstre og to kaniner. Kig forbi hjemmesiden og se dem alle.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x