Jack russell terrier vabber Jack russell terrier vabber Jack russell terrier vabber Jack russell terrier vabber Jack russell terrier vabber
Rie
Følg
Følger Følg ikke

Rie

Ikke angivet, 39 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 4. mar 2005
Offline - Senest online: 13. dec 2011 Bruger er på filterliste

Jaaa jeg er mig

PAS PÅ HUNDEHANDLER.

køb ikke importeret hundehvalpe, de er ofte syge og svagelige, det gælder alle racer, lad jer ikke lokke af billige priser og smarte salgtriks, det koster dyrt i den sidste ende.

dogsdating.net anmelder dagligt ulovlige hundehandler som importere hunde uden tilladelser, kontakt dogsdating.net FØR i køber hunde, måske har vi lige anmeldt den hundehandler som du er ved at købe hund hos.

For hundenes skyld, støt IKKE en hundehandler, stol ikke på en hundehandler de er fulde af løgn og beskidte salgtriks, og anvender ofte taletidskort, så man ikke kan få kontakt med dem igen, når de viser sig at den hvalp/hund man har købt, er DØDSYG.!!

Vi får ofte henvendelse fra folk, som har købt syge hunde hos disse griske hundehandler, hundene skal som reglen AFLIVES efter kort tid.

KØB IKKE IMPORTERET HUNDE, HJÆLP MED AT STOPPE ULOVLIGT HUNDEHANDLEN, STØT DOGSDATING.NET MED DONATION/DONERÉ EN HUND vi kan kontaktes på : aj@dogsdating.net
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x