Hvid schæfer Rocco Hvid schæfer Rocco Hvid schæfer Rocco Hvid schæfer Rocco Hvid schæfer Rocco
Vovse & jeg *Rocco 2 år!*
Følg
Følger Følg ikke

Vovse & jeg *Rocco 2 år!*

Kvinde, 40 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 21. jul 2007
Offline - Senest online: 16. feb 2016 Bruger er på filterliste

Vil vældig gerne finde nogle hyggelige hundevenner og gode træningskammerater, som har lyst til at mødes her i Brabrand, så bare skriv, hvis det kunne have interesse. Jeg træner lydighed ved DKK, men vi kan sagtens bytte øvelser og træne hver vores og lidt af hvert, så I behøver bestemt ikke have samme træningsønsker, bare vi er enige om at bruge positive metoder. :)

Jeg går meget op i min hund og har stor interesse for hundeadfærd, -sprog og træning. Jeg er blevet meget begejstret for klikkeren og lærer rigtigt meget af min dejlige hund.
Jeg er faktisk lidt af en hundetræningsnørd, som bruger alt for mange penge på bøger, træningsgrej og andre hunderelaterede påfund. ;)
Jeg ville frygteligt gerne begynde at rende til en hel masse konkurrencer med vovsen, men det er lidt svært, når man hverken har bil eller kørekort. Jeg håber dog at kunne lokke lidt med hundevennerne, så vi kan komme afsted i det mindste en gang imellem. :) Hvis du har ekstra plads i bilen en dag til enten os begge eller bare mig den tobenede, så må du vældig gerne sige til, det ville være super at kunne komme ud og opleve stemningen og evt. få noget miljøtræning, hvis der også er plads til ham den hvide. Jeg giver selvfølgelig gerne en hånd med på dagen, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med som tak for kørslen. :)

Jeg leger lidt med tanken om engang at få en hund mere, men vil vente, til Rocco er noget ældre og til jeg selv er helt sikker i min sag. Har dog en forkærlighed for dalmatinere og australian shepherds. Er også faldet pladask for de pyrenæiske hyrdehunde (smooth faced variant), som desværre er ret svære at få fingre i i Dk.

Udover min "hundegalskab" holder jeg af at være kreativ, at hænge ud, at spille brætspil og meget mere. :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x