Blanding af racer Basse (1994-2007) Blanding af racer Basse (1994-2007) Blanding af racer Basse (1994-2007) Blanding af racer Basse (1994-2007) Blanding af racer Basse (1994-2007)
Tayanita
Følg
Følger Følg ikke

Tayanita

Kvinde, 41 år, Østjylland
Oprettet: 28. jul 2007
Offline - Senest online: 2. jan 2018 Bruger er på filterlisteDet er vidst tid til lidt opdatering. D. 20 november år 2007 var sorgens dag. Denne dag blev jeg tvunget til at sige farvel til min elskede Bassehund som jeg havde haft i 11,5 år. Basse blev 13 år - og betød enormt meget for mig. Han var min bedste ven gennem alle disse år og jeg håber inderligt han har det godt hvor han er nu. Det er så hårdt at sige farvel efter så mange år, men man bliver desværre nødt til det når man har hund. Hans sygdom kom meget pludseligt - det hele skete på en dag - faktisk. Hans kredsløb brød pludselig sammen - dyrelægen mente det var pga. en indre blødning. Han blev ikke scannet pga. hans høje alder - og det var også tydeligt at der ikke var noget at gøre - selvom det kan være svært at indse.

Basse - jeg savner dig, og selvom jeg har fået en ny hund er det ikke ens betydende med, at jeg har glemt dig. Jeg vil aldrig glemme dig - du var en éner og helt speciel. Leg godt ved Regnbuebroen :)
"Lige inden man når himlen, ligger der et sted der hedder Regnbuebroen. Når et dyr dør, - ét, der har været specielt knyttet til én hernede - vil dyret stoppe ved Regnbuebroen. Der er enge og bakker hvor alle vore særlige venner kan løbe og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin og vore venner har det varmt og dejligt.

Alle de dyr, der har været syge og gamle har fået deres helbred og kræfter igen, de der var sårede eller lemlæstede er hele og stærke igen, ganske som vi husker dem i vore minder om gamle dage. Dyrene er glade og tilfredse, de mangler kun en enkelt lille ting: de savner hver især én, der betød meget for dem, én, de var nødt til at forlade.

De løber alle sammen og leger sammen som en stor flok - men der kommer en dag, hvor en af dem pludselig stopper og stirrer mod horisonten. Øjnene er klare og intense og den ivrige lille krop begynder at skælve over det hele.
Pludselig forlader den heldige flokken og flyver over det grønne græs, hurtigere og hurtigere går de små ben.

Du er blevet opdaget, og når du og din specielle ven endelig mødes igen, klynger I jer til hinanden i glædesstrålende genforening, for aldrig at skulle skilles mere. Glade kys regner ned over dit ansigt. Dine hænder kan igen kærtegne det elskede hoved og du kan endnu en gang se ind i de tillidsfulde øjne der tilhører dit kæledyr, der så længe har været forsvundet fra dit liv men aldrig fra dit hjerte.

Så kan I krydse Regnbuebroen sammen........ Vi ses igen kære Basse :o)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce