Labrador retriever Jubilant Flying Ferintosh (2000-2012) Labrador retriever Jubilant Flying Ferintosh (2000-2012) Labrador retriever Jubilant Flying Ferintosh (2000-2012) Labrador retriever Jubilant Flying Ferintosh (2000-2012) Labrador retriever Jubilant Flying Ferintosh (2000-2012)
Sabina S
Følg
Følger Følg ikke

Sabina S

Kvinde, 27 år, Fyn
Oprettet: 24. mar 2005
Offline - Senest online: 15. nov Bruger er på filterliste

Ungt og kreativt menneske, der elsker dyr ud over alle grænser.

Holder meget af at arbejde i photoshop, fotografere, tegne, skrive, lytte til musik og sidde og drømme mig væk i en vindueskarm.

Jeg er indehaver af en fransk bulldog ved navn Mojo. Mojo er min første "helt egen hund". Derudover har jeg mine forældres hunde herinde "Nero" og "Tosh." Jeg mistede Tosh den 5. marts 2012 og savnet bliver kun større dag for dag. Han var min bedre halvdel - min bedste ven og følgesvend. Jeg har udelukkende hans profil herinde for at dele hans helt unikke udseende og væsen med jer, som virkelig skinner igennem på de mange billeder af ham. Derudover bruger jeg også hans profil som en form for "telepatisk port" til hundehimmelen - hvor dumt det end må lyde. Jeg skriver til Tosh på hans profil. Det er min måde at gøre et forsøg på, at komme lettere igennem tabet af ham.

Æret være dit minde min skat. Du var en éner og det ved alle, som nåede at nyde dit fantastiske væsen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x