Border collie Xena Border collie Xena Border collie Xena Border collie Xena Border collie Xena
*Heidi-Pitt *
Følg
Følger Følg ikke

*Heidi-Pitt *

Kvinde, 40 år, Nordjylland
Oprettet: 30. okt 2007
Offline - Senest online: 8. jan Bruger er på filterliste

Verden er fuld af mærkelig love og regler. Nogle af dem havde sikkert en fornuftig forklaring engang. Andre er slet og ret besynderlige og underholdene. Times Online har samlet 25 af de mest besynderlige, som du kan læse her.

1. Hovedet af hvilken som helst død hval, der findes på de britiske kyster, tilhører retteligt den engelske konge. Halen tilhører til gengæld dronningen for det tilfælde, at hun måtte behøve knoglerne til et korset.

2. I Bahrain må en mandlig gynækolog gerne kigge på en kvindes blottede kønsorganer, men ikke direkte. Han skal bruge et spejl. - Denne lov fik et kvindeligt medlem af redaktionen til at prise sig lykkelig over, at hun forhåbentlig aldrig skal gennemgå en gynækologisk undersøgelse i benævnte ørkenstat.

3. I London er det ulovligt at praje en taxa, hvis man har pest! - Så husk det...

4. I Vermont er det op til ægtemændene, hvorvidt deres koner skal have et colgate-smil hele livet igennem. Kvinder skal nemlig have en skriftlig tilladelse fra deres mand, før de kan få gebis.

5. I Boulder, Colorado, elsker man dyrene. Her er det ulovligt at dræbe fugle indenfor bygrænsen, og alle kæledyr er frie til at bestemme over deres eget liv. De må ikke ejes af nogen, men man kan derimod passe et kæledyr.

6. I byen York skal skotter, der render rundt med bue og pil, tage sig i agt, for så er det fuldt ud lovligt at dræbe dem.

7. I Chester er det folk fra Wales, der står for skud. De må ikke befinde sig i byen mellem solnedgang og solopgang.

8. I Kentucky er det ulovligt at have et skjult våben på sig, hvis det er mere end 1.80 meter langt.

9. Faldskærmsudspring i Florida kan ende i spjældet, i hvert fald hvis du er single kvinde og springer om søndagen.

10. Bilister i England har lov til at urinere offentligt, men kun så længe man holder højre hånd på køretøjet og sigter efter baghjulet. Det er uklart om regelen også gælder for kvinder...

11. Undgå spritkørsel i San Salvador. Straffen er at blive henrettet ved skydning.

12. I London kan en frimand lovligt passere London Bridge med en flok får uden at betale told. Og hvem kan ikke lide at spare penge?

13. I England gør man søreme noget for at få mændene op af sofaen. Her er det nemlig et krav, at alle mænd over 14 skal ud at øve sig i langdistance bueskydning.

14. I Indonesien kapper de hovedet af dig, hvis du onanerer, så et godt råd er at holde sig på måtten - eller måske det modsatte. Denne regel er meget forvirrende for en skandinav.

15. Politiet i Miami, Florida, er ikke meget for skater-folket. Her er det ulovligt at køre på skateboard på politistationen.

16. Hvis politiet stopper dig på stranden i Lancashire, må du ikke få din hund til at gø. Det er strafbart.

17. Gravide kvinder kan tillade sig meget. I England må de tisse, hvor som helst det passer dem - også i politimandens hjelm, hvis bare de spørger først.

18. Den vagthavende i Tower of London nyder godt af, når skibe fra den kongelige flåde lægger til i havnen. Så har han nemlig krav på en tønde rom fra skibet.

19. I Ohio skal man dog holde alkoholen langt fra havets dyr. Her er det nemlig ulovligt at gøre fiskene fulde.

20. I Alabama er det (fornuftgit nok) ulovligt at køre bil med bind for øjnene! Om det så er tilladt i alle andre amerikanske stater, står lidt hen i det uvisse.

21. Skattesystemet i England er mere kringlet end som så. Det er nemlig ulovligt ikke at fortælle dem alt, hvad du ikke vil have de skal vide, men derimod lovlig at tilbageholde oplysninger, du gerne vil have, de skal vide.

22. I Frankrig er det ulovligt at kalde en gris for Napoleon. Der er udstedt arrestordre på George Orwell...

23. Hold godt øje med, hvordan du klistrer portoen på dit postkort fra England. Hvis hovedet vender nedad, kan du blive dømt for landsforræderi.

24. Ve den der drager sit sidste åndedrag i det engelske parlament. Det er nemlig ulovligt at dø der.

25. Drop at praje en taxa i London, hvis din hund har hundegalskab eller du har et lig i bagagen. I så fald er det nemlig ulovligt for taxachaufførerne at køre med dig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}