Japansk spids Keeper Darsi Cruccio Japansk spids Keeper Darsi Cruccio Japansk spids Keeper Darsi Cruccio Japansk spids Keeper Darsi Cruccio Japansk spids Keeper Darsi Cruccio
Jette P
Følg
Følger Følg ikke

Jette P

Kvinde, 45 år, Østjylland
Oprettet: 11. maj 2004
Offline - Senest online: 15. jan Bruger er på filterliste

Kort fortalt, så har jeg 6 skønne fuldblodsaraber heste,

Carisma Bint Psaida, Al Aliyyah, Wasida APN, Waliyyah APN, Wafiya SAD, og vores hingst Shamas.

Til minde om Amlet :-)
Den smukke fuldblodsaraber hingst Amlet på 9 år, 154 i stang, som jeg købte i Aug. 2000. Amlet har været med til show i 2002 hvor han opnåede 2 store sølvmedaljer. Amlet døde pludseligt d. 15 April 2003 af hjertestop. Han vil blive savnet MEGET da han var min øjesten.Al Aliyyah er den "ældste" hoppe i flokken, hun er avlet her hos os og kom til verden i 2008, hun er i fol for et 2012 føl med Wareno. Hun og føllet er til salg.

Vores avlshoppe Carisma Bint Psaida er importeret fra Holland 2010, hun er en super skøn hoppe, med et dejligt temperamet, kan rigtig vise sig som en araber skal, med svævende bevægelser og højt hale løft. Hun er en super god mor, og vi forventer at få en del føl på hende med årene. Hun er ifolet med Laheeb Ibn Washa for et 2012 føl, så vi er meget spændt på hvad de to kan lave sammen.

Wasaida APN er også vore eget avl, hun er en lille stjerne. En dejlig unghoppe der vil gøre sig rigtig godt på show,da hun har et meget fint hovede, og ikke mindst svævende bevægelser.

Wafiya SAD er vores sidste indkøbte hoppe, en hoppe vi fik hjem i Maj 2011 forventer os rigtig meget af. Hun har det hele, charmen, bevægelserne er i top, og ikke mindt hende arabiskepræg er slet ikke til at beskrive, virkelig en hoppe der skal opleves.

Men for at gøre flokken helt fuldendt, valgt vi i Juli 2011 og importere SE hingsten Shamas. Meningen var ikke at vi skulle købe en mere. Men jeg tog skridtet og skrev på ham, selvom jeg var sikker på han nok aldrig ville komme i min stald og stå.

Fik tilsendt video og flere billeder, og der var det afgjort UANSET hvad, så skulle han hjem til mig. Billeder viste sig at ligne Amlet i moderne udgave, Shamas har aftegn samme steder som Amlet havde. Oveni i det har Shamas også Mohafez i sin stamtavle, som jeg syntes var en super dejlig hingst, der lavede mange gode afkom..
Men ikke nok med det, så var Thee Desperado der også at finde. Som var den første araber hingst, der virkelig gjorde indtryk på mig. Har altid sagt til mig selv at jeg ville have en hest med hans blod i sig..og nu står der en af hver farvoritter i min stald, næsten som et kinderæg, 3 i en :-))

Ellers har jeg 2 dejlige børn, Daniel på 13 år Simone på 10 år, Clara 5 år (Papdatter) og mand Simon på 36 år som jeg blev gift med i August 2011.

Vi bor i eget hus i en lille landsby udenfor Randers, og vi elsssker det herude.

Vi har alle hestene hjemme, hvilket vi nyder...Specielt om vinteren, så er der ikke så langt ud i stalden og ind til varmen :-))

Tjaaa skal jeg...nå så okay da, jeg hedder Jette og er 36 år og har nu haft med heste at gøre i 29år, men har først for 12 år siden kastet mig over araberhesten, som virklig har imponeret mig med deres dejlige sind og flotte ydre, araberen som har vist sig og være en dejlig og hengiven hest, har du først vundet deres tillid så har du en ven for livet.


Håber i nyder vores heste som vi nyder dem hverdag :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x