Sylvester:) RIP (blev kun 5½md) Sylvester:) RIP (blev kun 5½md) Sylvester:) RIP (blev kun 5½md) Sylvester:) RIP (blev kun 5½md) Sylvester:) RIP (blev kun 5½md)
Gæt hvem *  !
Følg
Følger Følg ikke

Gæt hvem * !

Ikke angivet, 35 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 5. dec 2007
Offline - Senest online: 25. dec 2011 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 21 år som læser til sygeplejserske.. Bor sammen med min kæreste i et lille hus på en mark:)

Jeg har købt min aller første hund, en blanding imellem amstaff og bullterrier. Han er blå/grå med hvid mave og enkelte hvide tæer:) han er super charmerende, meget nysgerrig og kontaktsøgende. Men bedst af ALT utrolig lærenem..
Jeg faldt for min lille hund Noddie med det samme jeg så ham, han er meget speciel både af sind og udseende:)

Vi lever i et land med ytringsfrihed.. så respekter venligst mine meninger- jeg respekterer jeres!


jeg synes dette her er så godt skrevet at jeg måtte kopierer det:

- Jeg er tilhænger af de 15 gyldne spilleregler hunde og mennesker imellem (de står længere nede), og det er egentlig mest derfor jeg er her på HG i håb om at vi snart kan skabe enighed og fred mellem os med en "muskelhund" og alle jer med en anden dejlig race.

-De 15 gyldne spilleregler hunde og mennesker i mellem.

Muskelhunde kontra mindre/ elle andre hunde.

Jeg er den glade ejer af en muskelhund, og jeg ville ønske at. Dem med små/eller andre hunde ville tænke på.

1.at når du går forbi os, at du ikke ser på min hund som den havde blod på tænderne,
og kom direkte fra en hundekamp, og på mig som om du har set mit ansigt på en efterlysnings plakat for mord. Måske har jeg lige været nede med lille Lasse i vuggestue, og afleveret Ida i børnehave. Måske er vi en ganske almindelig velfungerende familie.

2 at du, når du ser jeg holder min hund i kort snor, ikke lader din få 3 meter rulleline, så den kan komme helt hen og bjæffe min hund ind i hovedet. Træk også din hund til dig, hvis du ikke vil have de hilser.

3 at du når du møder min hund, ikke starter med at spørge om det er en kamphund, men i stedet for hvad den hedder, eller hvad race det er. Du ville selv blive sur hvis jeg startede med at spørge dig om din hund var en tæppe tisser.

4 at du ikke tager din hund op i favnen, med et hysterisk forarget suk, når du ser at jeg tager ansvar, og holder min hund tæt til mig for din skyld.
Anerkend at jeg holder min hund væk fra din, og at jeg respekterer din frygt for min hund.

5 at når du kommer til et offentligt sted, hvor hundene må være løse, ikke slipper din hund løs inden du kan overskue området. Jeg kunne jo være derinde med min hund, min har også et behov for at kunne strække ud og løbe fri.

6 at du ikke alene dømmer på min unge alder når du ser hvilken hund jeg har, måske gør jeg alt for at være verdens mest ansvarlige hundeejer.
Hvis jeg spørger om råd om hundeopdragelse, så vejled mig, i stedet for at nedgøre mit valg af race. Kun på den måde kan jeg blive bedre.

7 at når du ser mig i horisonten, ude i naturen, med min hund uden snor, tager din hund i snor, som jeg gør med min. Du kan ikke se på afstand hvad for en hund jeg har, og kan ikke uden videre gå ud fra de kan sammen. Desuden kunne min hund være syg eller i løbetid.

8 at når du går over på den anden side af vejen, for ikke at gå tæt fordi os, ikke ser på os med afsky.
Send i stedet et smil, så vil vi vide, at det ikke er noget personligt du udsætter på mig eller min hund.
Men blot fordi du vil være sikker på at der ikke sker din hund noget.

9 at du ville respektere mit valg af hund, som jeg respekterer dit. Jeg har ikke har købt den fordi nogen skulle føle sig truet, men fordi jeg syntes den var det rigtige valg for mig, på dette tidspunkt i mit liv.


Jeg er ejer at en mindre/ anden hund, og jeg ville ønske at dem med muskelhunde ville tænke på.1 at når jeg går uden om, så er det fordi jeg frygter for min hunds helbred, så lad være at
gå over vejen, eller komme hen til mig, fordi du absolut alligevel skal overbevise mig om at din hund ikke er farlig.

2 at når vi er nød til at passere tæt forbi hinanden, så hold din hund tæt til dig, lad være med at lade snoren være så lang at din hunds pels lige akkurat stryger langs buksebenet på mig. tænk over, at jeg ikke kender din hund, og aldrig har set hvor sød den er, så jeg frygter den måske.

3 at du respekterer, at jeg har ret til at bestemme, om min hund skal lege med din eller ikke. Måske mødes vi med tiden så tit, at jeg kan se at din hund er en god hund, og ikke farlig, måske de oven i købet bliver bedste venner en dag.
Men indtil da, respekter mit valg, og lad mig komme til dig.

4 at du når du kommer til et offentligt sted hvor hundene må være løse, ikke slipper din, før du har set om der er andre derinde, jeg kunne jo være der allerede, og ville blive frygteligt bange hvis din hund kom løbende uden snor, og jeg ikke kendte den. Jeg ville måske når jeg så dig med din hund, vælge at fortrække, fordi stedet var offentligt, men min hund ville være uskadt.

5. at du respekterer at jeg skifter fortov uden at blive fornærmet eller sur, jeg passer på min hund fordi jeg elsker den ligeså meget som du elsker din, og jeg er klar over at hvis der skulle opstå slagsmål mellem hundene, ville min ende op som taberen. Jeg har alt at miste hvis det går galt. så tag det ikke personligt.

6 at når du ser mig i horisonten, ude i naturen, med min hund uden snor, tager din hund i snor, som jeg gør med min. Du kan ikke se på afstand hvad for en hund jeg har, og kan ikke uden videre gå ud fra de kan sammen. Desuden kunne min hund være syg eller i løbetid.

Copyright Mike Høhling.


En hunds 11 bønner til dig!!
1. Mit liv varer kun 10-15 år, enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig. Tænk på det før du anskaffer mig.
2. Giv mig tid til at forstå, hvad det er du forlanger af mig.
3. Gør mig tillidsfuld, det er hele mit liv.
4. Vær ikke vred på mig i længere tid af gangen, og spær mig ikke inde som straf.
5. Du har dit arbejde, dine venner, dine fornøjelser - Jeg har kun dig.
6. Tal med mig - selv om jeg ikke forstår dine ord, så forstår jeg når din stemme gælder mig.
7. Ved du at jeg aldrig glemmer hvordan man er imod mig?
8. Før du slår mig, så tænk på at mine kæber kan knuse din hånd, men jeg gør ikke brug af min magt.
9. Når du bliver irriteret på mig fordi du har travlt, så tænk på at jeg måske har ondt i maven, måske lå jeg forlænge i solen, måske er jeg bare træt eller ked af det.
10. Tag dig af mig når jeg bliver gammel - også du bliver gammel en dag.
11. Vær hos mig når jeg har det svært, alt bliver lettere for mig, fordi jeg har dig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x