Dansk svensk gaardhund Mille 14./12. Dansk svensk gaardhund Mille 14./12. Dansk svensk gaardhund Mille 14./12. Dansk svensk gaardhund Mille 14./12. Dansk svensk gaardhund Mille 14./12.
Rikke  S
Følg
Følger Følg ikke

Rikke S

Kvinde, 32 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 9. jun 2004
Offline - Senest online: 15. sep 2015 Bruger er på filterliste

* Kamera(er): Canon EOS 450D + Olympus Mju 720 SW *

Da jeg var 9 år, startede jeg op med Mille i en DcH-klub indenfor kreds 1. Fra starten var det vel egentlig meningen, at jeg kun lige skulle gå på et hvalpehold, så Mille kunne lære lidt basis-lydighed. Det blev mig der startede med hende, for det var mest min hund, og mig der interesserede/interesserer sig mest for hende. Jeg blev dog lynhurtigt bidt af det og forsatte med træningen.

Efterhånden som tiden er gået, har vi været på en del forskellige c-hold med en del forskellige trænere. Selvom det måske altid i starten kan være lidt forvirrende, tror jeg, at vi kan lære meget af, at have forskellige trænere. Det er jo ikke alle, der træner ens.

Vi har stort set været med til alle de lokalkonkurrencer, som klubben har afholdt samt et par kredskonkurrencer, og man kan roligt sige, at det har været forskellige resultater vi har opnået. Nogle konkurrencer har bare været perfekte, for os, og andre har hun været billig til salg bagefter ;o)

Det er ikke lykkedes os at få en oprykning til B-klassen(testen har vi fået :o) Den så vi kan tage med til alle konkurrencer ), men pyt med det. Det vigtigste er for os, i hvert fald for Mille (*GS*), at vi har det sjovt og at Mille får lidt træning, aktivitet og møder andre hunde.

For tiden træner Mille og jeg ikke længere lydighed, men i stedet agility, som passer frøkenen bedre - og ja: jeg følger jo bare trop ;o)

Når jeg engang får tiden til det, vil jeg gerne tage træneruddannelsen, da jeg føler, at det kan give én en vis glæde, hvis man har muligheden for at hjælpe andre med samme interesse som en selv. Nu må vi se, hvad tiden bringer :o)

Jeg er i sommeren 2012 flyttet til staden for at studere og har måttet efterlade Mille-Løven derhjemme i Nordjylland, hvor mine forældre og lillebror passer godt på hende.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce